2019-03-21 13:10:16
Φωτογραφία για H κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα αποκάλυψε το μυστικό του Δημήτρη Μητροπάνου
Ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε βοηθήσει οικονομικά τη χήρα του μεγάλου συνθέτη και της

είχε ζητήσει να μην το δημοσιοποιήσει ποτέ

Μια άγνωστη ιστορία για το μεγαλείο του Δημήτρη Μητροπάνου αποκάλυψε η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα. Η Καίτη Ζαμπέτα μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής είχε βοηθήσει τη μητέρα της οικονομικά και της είχε ζητήσει να το κρατήσει μυστικό.

Η Καίτη Ζαμπέτα είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Δημήτρη ο πατέρας μου είχε μια σχέση οικογενειακή. Απίστευτη. Σαν πατέρας με γιο. Μου είχε αναφέρει η μάνα μου ότι ο Μητροπάνος την είχε επισκεφτεί και της είχε δώσει 1.000.000 δραχμές. Συγκεκριμένα μου είχε πει: “Όσο ζω, Καίτη μου, θα θυμάμαι ότι χάρη στο Μητροπάνο φτιάξαμε το μνήμα του μπαμπά σου. Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”. Το μυστικό αυτό για να μην το πάρει μαζί της η μάνα μου, το εμπιστεύτηκε σε ‘μένα. Αυτό δεν το ήξερε ούτε η οικογένεια του Μητροπάνου».

«Δεν θέλω να το μάθει κανείς κυρά Αργυρώ. Αυτό θα είναι το μυστικό μας», είχε πει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος στη σύζυγο του Γιώργου Ζαμπέτα, η οποία προτού πεθάνει αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό στην κόρη της Καίτη, λέγοντάς της: «Παιδί μου, να το ξέρεις. Τον τάφο του πατέρα σου τον έφτιαξε ο Μητροπάνος».

Τέσσερα χρόνια αργότερα η Αργυρώ Ζαμπέτα έφυγε και αυτή από τη ζωή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ