2019-03-21 13:15:43
Φωτογραφία για O Πολάκης με ντουντούκα στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στο Υπ. Υγείας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, «Άγιος Σάββας» και «Ελπίς».

Ωστόσο, ένταση προκλήθηκε όταν έφτασε στο Υπουργείο ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εν μέσω αποδοκιμασιών πήρε τη ντουντούκα των συγκεντρωμένων και εξέθεσε τις θέσεις του, ενώ υπήρξε έντονος διάλογος με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο αναπληρωτής Υπ. Υγείας είπε: «Σταμάτα το βρήκες το Υπουργείο αυτήν τη φορά, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

Ο Μιχάλης Γιαννακός του απάντησε πως οι εργαζόμενοι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε;», έλεγε σε έντονο τόνο ο κ. Γιαννακός, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά «θα μιλήσεις όταν τελειώσω».

Όταν ο Υπουργός ολοκλήρωσε το λόγο του και είπε όλα όσα ήθελε να πει, μπήκε μέσα στο Υπουργείο και τα ρολά κατέβηκαν, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον κατηγορούσε πως δεν δέχεται να ακούσει και τις δικές του θέσεις. Εν τω μεταξύ, στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας είναι έντονη η παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ