2019-03-21 14:08:22
Φωτογραφία για Επιστολή: Επείγουσα ανάγκη για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών 2019
Δημοσιεύουμε επιστολή με υπογραφή "Υποψήφιοι Ιδιώτες 2019" στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Με όλο το θάρρος κ. Υπουργέ Όλγα Γεροβασίλη, κ. Υφυπουργέ Κατερίνα

Παπακώστα - Σιδηροπούλου η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται επειγόντως άμεση στελέχωση από ένστολο προσωπικό και αναφέρομαι στους Ειδικούς Φρουρούς. Παρατηρούμε ότι μεγάλο ποσοστό αστυνομικών (από Πανελλήνιες) απασχολείται για τη φύλαξη του Πρωθυπουργού, των Υπουργών, των νυν και πρώην πολιτικών προσώπων, αλλά και προστατευομένων μαρτύρων.

Γι' αυτή τη δουλειά είναι χρήσιμοι οι ''Ειδικοί Φρουροί'' , επειδή στα καθήκοντα τους περιλαμβάνεται κυρίως η φύλαξη (ευπαθών στόχων και τη διενέργεια περιπολιών).

   Οι Υποψήφιοι για τις θέσεις των Ειδικών Φρουρών έχουν υπηρετήσει ως στρατιώτες (έφεδρος Δνέας-Λοχίας, έφεδρος Αξιωματικός, Ειδικές Δυνάμεις, Προεδρική Φρουρά). Απέκτησαν χρήσιμες γνώσεις στο 9 ή 14 μηνο της θητείας τους. Ο Στρατός είναι ένα σχολείο.


(Συνέντευξη της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην ΕΡΤ1)

http://www.mopocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=6543&Itemid=674

«Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σήμερα βλέπω ότι έχουμε ανάγκη από προσωπικό στην Πυροσβεστική. Μας λείπουν δηλαδή θέσεις, όπως και στην Ελληνική Αστυνομία που, όταν συζητάμε και μιλούν τα κόμματα ότι θέλουμε υψηλότερη ποιότητα στην Ασφάλειά μας, αυτό σημαίνει και ένα στελεχιακό δυναμικό που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες, που δεν το έχουμε».  

Και υπάρχει μία ομπρέλα θεσμική που δεν αμφισβητείται η αξιοπιστία [της], που θα κάνει τις προσλήψεις, που είναι το ΑΣΕΠ».   

Τέλος διαπιστώνοντας την ευαισθησία σας 

που επιδεικνύεται για την άμεση στελέχωση

της Ελληνικής Αστυνομίας, προσδοκούμε 

και 

αναμένουμε να επενδύσετε και σε μας 

που σας στηρίζουμε.

                                                                   Με Εκτίμηση,

                                                   Οι Υποψήφιοι ιδιώτες 2019
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ