2019-03-21 17:48:19
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης: Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα
Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου «οι πολίτες της Ελλάδος, αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης, θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό, θα ψηφίσουν για μια νέα Ευρώπη, η οποία θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές στους νέους συμπολίτες μας, αλλά και ασφάλεια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες» δήλωσε, από τις Βρυξέλλες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Όπως είπε: «Σε αυτή την σημαντική μάχη, η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Και μπορώ να εγγυηθώ ότι την επόμενη μέρα, η φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη θα μετράει και πάλι. Και η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτά που πραγματικά της αξίζουν. Γι’ αυτό στις ευρωεκλογές που έρχονται, ψηφίζουμε και για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια ισχυρή Ευρώπη που αλλάζει» τόνισε ο Πρόεδρος της Ν.Δ.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή απόφαση του ΕΛΚ για τον Β
. Όρμπαν, ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία ήταν το πρώτο από τα μεγάλα κόμματα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που δημόσια ζήτησε να ληφθούν μέτρα, να επιβληθούν συγκεκριμένες κυρώσεις στο κόμμα του κ. Όρμπαν. Ζητήσαμε την αναστολή της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτή η απόφαση επικυρώθηκε χθες και επίσημα από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα «δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν αρχές και αξίες όσον αφορά στην επιβολή του κράτους δικαίου και τη διάκριση των εξουσιών. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόφαση που ελήφθη, η οποία δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τη Νέα Δημοκρατία με φωνές ακραίες και φωνές λαϊκισμού».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ