2019-03-21 18:36:15
Φωτογραφία για Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Σπύρου Σπυράκου από ένα σπυράκι στο πόδι του
Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή

MSc

Η περιπέτεια του τραγουδιστή τους τελευταίους μήνες

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Σπυράκος, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο λόγος που ο τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η περιπέτεια με την υγεία του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξεκίνησε πριν οκτώ μήνες, από ένα σπυράκι στο πόδι του, που διαρκώς μεγάλωνε και τον έβαλε σε σκέψεις. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε έναν γιατρό, ο οποίος τον καθησύχασε, λέγοντας πώς δεν ήταν τίποτα και θα περνούσε.

Ωστόσο, το σπυρί συνέχιζε να τον ενοχλεί και τυχαία σε κάποια εκδήλωση, όπου τραγούδησε, έπιασε συζήτηση με έναν άλλο γιατρό, στον οποίο περιέγραψε το πρόβλημά του. Εκείνος του συνέστησε να τον επισκεφτεί άμεσα στο νοσοκομείο που εργάζεται, προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Έτσι κι έγινε.


Και οι εξετάσεις αυτές, όμως, δεν έδειξαν κάτι συγκεκριμένο. Έτσι, προχώρησαν σε επέμβαση για να αφαιρέσουν το σπυράκι και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν κακοήθεια, ενώ όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, γεγονός που μεγάλωσε τις ανησυχίες του.

Ο Σπύρος Σπυράκος ξεκίνησε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η θεραπεία πηγαίνει πολύ καλά και ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ενώ σε λίγο καιρό η περιπέτεια με την υγεία του θα αποτελεί παρελθόν.

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ 

ΤΩΝ ΣΠΙΛΩΝ (ΕΛΙΩΝ) ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΣΤΟ ΜΕDLAB IATΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Μια ελιά που βγήκε στο σώμα σας ή ένας σπίλος που άλλαξε στο δέρμα σας χρειάζεται άμεσα διερεύνηση. Ο καρκίνος προλαμβάνεται με την ψηφιακή χαρτογράφησηΤο αλφάβητο (ABCD) για να προφυλαχθούμε από το μελάνωμαΜελάνωμα στο νύχι. Σκούρες γραμμές στα νύχια μπορεί να οφείλονται σε αιμάτωμα ή καρκίνο. Τα διαγνωστικά κριτήρια ABCDEFΤο μελάνωμα προλαμβάνεται με έγκαιρη διάγνωση. Τα τελευταία χρόνια ανησυχητικά αυξάνονται τα κρούσματα μελανώματος στην Ελλάδα.και τα άρθρα για τον καρκίνο του δέρματος
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ