2019-03-21 19:04:09
Φωτογραφία για Η WhatsApp ετοιμάζει μια επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής της για το iOS
Σύμφωνα με το WABetaInfo, η εφαρμογή WhatsApp Business εμφανίστηκε στο App Store σε ορισμένες χώρες.  

Η WhatsApp ξεκίνησε την επιχειρηματική της εφαρμογή στο Android στις αρχές του περασμένου έτους, αλλά ποτέ δεν ανέφερε πότε θα εμφανιστεί και στο iOS.Οι εκπρόσωποι του δημοφιλούς προγράμματος εξακολουθούν να παραμένουν σιωπηλοί, αλλά οι ιδιοκτήτες του iPhone από το Μεξικό έχουν ήδη παρατηρήσει την εφαρμογή στο App Store. Στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Παραγουάη, τις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, το WhatsApp Business δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Στα σχόλια για την ανάρτηση στο WABetaInfo του Twitter, οι χρήστες που ανακαλύπτουν την εφαρμογή συνιστούν να μην το αναζητούν μέσω μιας τυπικής αναζήτησης αλλά να βρουν πρώτα τον ίδιο την γνώστη εφαρμογη και να μετακινηθούν προς τα κάτω στη σελίδα του δημιουργού. Η επιχειρηματική έκδοση του WhatsApp βρίσκεται στις σχετικές εφαρμογές.

Θυμηθείτε ότι η WhatsApp Business είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για μικρές επιχειρήσεις. Απλοποιεί την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για την εταιρεία, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο ιστότοπος, η φυσική διεύθυνση και ο κατάλογος των υπηρεσιών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ