2019-03-21 19:39:24
Φωτογραφία για Πρόγραμμα  Προληπτικής οδοντιατρικής στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού αναφορικά στην Αγωγή Υγείας σε Εθνικό επίπεδο επισκέφθηκαν το σχολείο μας την Τετάρτη 20-03-2019 οι οδοντίατροι  κ. Αλεξάκη Όλγα και ο κ. Λυκογεώργος Θεόδωρος του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα». Το πρόγραμμα αυτό της Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, αφορά τον Προληπτικό Οδοντιατρικό  έλεγχο σε μαθητές της Α΄και Β΄τάξης των δημοτικών σχολείων.

Οι οδοντίατροι ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές σχετικά με τις ασθένειες και τη φροντίδα του στόματος. Έγινε επίδειξη του σωστού τρόπου βουρτσίσματος  των δοντιών με βιωματικό τρόπο αφού όλα τα παιδιά είχαν μαζί τους τις οδοντόβουρτσές τους. Τέλος μετά από  οδοντιατρική εξέταση που έγινε  σε κάθε παιδί, συστήθηκε εγγράφως ώστε να ενημερωθούν οι γονείς για οδοντιατρική θεραπεία, καθαρισμό δοντιών, φθορίωση και ορθοδοντική εκτίμηση.

Ο Δ/ντής,το Διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την επίσκεψη και την άρτια ενημέρωση που παρείχαν οι οδοντίατροι στους μαθητές μας. 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ