2019-03-21 22:00:32
Φωτογραφία για Η ομαδική δουλειά φέρνει τα γκολ στον ΠΑΟΚ
Ένα από τα όπλα του φετινού ΠΑΟΚ που πραγματοποιεί και αυτή την συγκλονιστική πορεία στο πρωτάθλημα, είναι τα γκολ που έχει σημειώσει σε σχέση και με τις τελικές του προσπάθειες. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 53 γκολ και αυτό συνδυάζεται με την πρωτιά στην ευστοχία της ομάδας. Πρώτος όμως είναι ο ΠΑΟΚ και στις τελικές πάσες!

Όλα δηλαδή έχουν μία λογική εξήγηση. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά, φτιάχνει με ομαδικό τρόπο και όχι μέσα από ατομικές ενέργειες τα γκολ που βάζει, αυτό δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική εκτέλεση και επειδή όλα αυτά συνδυάζονται με την ποιότητα των παικτών, έχουμε και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα! Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει 53 γκολ σε 275 τελικές. Άρα σκοράρει ένα γκολ ανά 5,2 τελικές σε ένα πάρα πολύ σπουδαίο ποσοστό. Δεύτερος σε γκολ είναι ο Ολυμπιακός με 51 αλλά ένα γκολ ανά 7,1 τελικές. (Δεύτερη πιο εύστοχη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Παναιτωλικός με 1/5,7)
. Ο ΠΑΟΚ είναι  πρώτος σε ασίστ έχοντας 32. Ο Ολυμπιακός με ένα αγώνα λιγότερο, έχει 31. Μεγάλη αξία έχει να τονίσουμε τις επιδόσεις των επιθετικών του ΠΑΟΚ, παικτών που είναι πραγματικά πολύ εύστοχοι. Ο Άκπομ έχει πέντε γκολ σε 23 τελικές (και ας μην θυμίσουμε πόσα του ακυρώθηκαν). Έχει δηλαδή ένα γκολ ανά 4.6 τελικές. Ο Σφιντέρσκι έχει 3/6 σε ένα εκπληκτικό 50% σε μόλις 115 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια έχει 5/21 με ένα γκολ ανά 4,2 τελικές, ο Μαουρίσιο 5/30, ο Μπίσεσβαρ 6/31. Φυσικά υπάρχει πάντα και το ανεπανάληπτο 9/25 του Πρίγιοβιτς που παραμένει ο πιο εύστοχος στο πρωτάθλημα, (ίσως και ο πιο εύστοχος σκόρερ όλων των εποχών με  ένα γκολ ανά 2,8 τελικές). Όλα λοιπόν, έχουν λογική και ποδοσφαιρική εξήγηση Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκορδαλιά με καρύδια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκορδαλιά με καρύδια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ