2019-03-22 10:01:18
Φωτογραφία για Στρατιωτικός Γιατρός ''Φύλακας Άγγελος''
Του Ηλία Προύφα

Η αφορμή για το σχόλιο, δόθηκε από γνωστό σε εμένα στέλεχος του Στρατού Ξηράς, το οποίο επικοινώνησε μαζί μου, για θέμα υγεία της μητέρας της.

''Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Νευρολόγο του 404, Δημήτρη Αθανασόπουλο και θα ήθελα να μου πεις και εσύ τη γνώμη σου, επειδή τον γνωρίζεις και έχεις γράψει κατά καιρούς. Έκλεισα ραντεβού για τη μητέρα μου. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος''.

Αυτά που σου είπαν ισχύουν της απάντησα, είναι η πραγματικότητα. Το έχω ακούσει από πολλούς και δεν είναι μόνο η δική μου άποψη.

Κάνοντας ρεπορτάζ στη Λάρισα, όντος επιβεβαίωσα το παραπάνω από συνομιλίες με εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη της Θεσσαλίας. Το Νευρολογικό τμήμα του 404 ΓΣΝ Λάρισας, πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρομυογράφου και εγκεφαλογράφου, είναι ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Ο Επίατρος Δημήτρης Αθανασόπουλος, με τις επιστημονικές του γνώσεις, όπως όλοι οι στρατιωτικοί γιατροί μας, έχει αναβαθμίσει το τμήμα στον ύψιστο βαθμό και δεν είναι υπερβολή. 


Δεν είναι τυχαίο ότι για να κλείσεις ραντεβού, θα περάσουν αρκετές ημέρες, διότι η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Με μεγάλη εμπειρία ειδικά στις νόσους του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ, έχει σώσει στην κυριολεξία κόσμο και κοσμάκη.

''Φύλακα Άγγελο'' τον αποκαλούν οι ασθενείς του, οι οποίοι μπορούν να τον καλούν στο κινητό του τηλέφωνο, όλο το εικοσιτετράωρο.

Τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, να ξεναγήσει και τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στο νευρολογικό τμήμα, κατά την επίσκεψή του τελευταίου, στο 404 και σε μονάδες της 1ης Στρατιάς.

Συγχαρητήρια για το ήθος, την εντιμότητα, τον ανθρωπισμό και την επιστημονική επάρκεια του Επίατρου Αθανασόπουλου!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ