2019-03-22 11:08:31
Φωτογραφία για Η παρέμβαση της οικογένειάς Τοπαλούδη για το «κόψιμο» της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη
Τι αναφέρει ο πατέρας της άτυχης Ελένης στο κείμενο του

Με ένα κείμενο – παρέμβαση θέλησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη να δείξει την στήριξη του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η οποία με απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου προέβη σε τριήμερη διακοπή της προβολής της εκπομπής (19 έως και 21 Μαρτίου) αλλά και την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στη Νέα Τηλεόραση ΑΕ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star.

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, φιλοξένησε αρκετές φορές τον πατέρα και την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ο λόγος που οδήγησε την Ανεξάρτητη αρχή στο προσωρινό κόψιμο της εκπομπής και την επιβολή προστίμου ήταν ο τρόπος που κάλυψε η εκπομπή το θέμα της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μέσω της παρέμβασης του θέλησε να ενημερώσει τα μέλη του ΕΣΡ πως η εκπομπή έχει τη στήριξη του και τονίζει μεταξύ άλλων πως όχι μόνο δεν θίχτηκε η οικογένειά του από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» αλλά συντέλεσε κιόλας ώστε να μην περάσει στα... ψιλά το θέμα της δολοφονίας της κόρης του.


Η επιστολή-παρέμβαση του κ. Ιωάννη Τοπαλούδη:

«Ο παρακάτω υπογράφων Ιωάννης Τοπαλούδης, κάτοικος Διδυμοτείχου, δηλώνω με την παρούσα ότι, αναφορικά με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL και την κάλυψη του δραματικού γεγονότος που συνέβη στην οικογένειά μας, με τον τραγικό χαμό της κόρης μας, όχι μόνο δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα με τη μετάδοση των γεγονότων από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αλλά η συμβολή των δημοσιογράφων της εκπομπής, αυτές τις ασύλληπτα δύσκολες ώρες και ημέρες που βιώσαμε και βιώνουμε, ήταν καταλυτική, τόσο από ηθικής πλευράς, όσο και από πρακτικής.

Διδυμότειχο 11.01.2019»
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ