2019-03-22 11:10:29
Φωτογραφία για Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

O αποχωρήσας πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο δεν έχασε το ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ αλλά θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον, όπου σε έναν πύργο στα προάστια έχει στήσει κανονικό στρατηγείο υπονόμευσης του νέου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέσα στα σχέδια υπονόμευσης του Ντόναλντ Τραμπ που καταστρώνει το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών με Ομπάμα – Σόρος –Ρόθσιλντ, είναι ακόμα και ένα πραξικόπημα που θα ανατρέψει μια και καλή τον ανεξέλεγκτο Τραμπ.

[embedded content]

Ένα σημαντικό όργανο που χρησιμοποίει το βαθύ κράτος εναντίον του Τραμπ είναι η δικαστική εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών που υπακούει στις επιταγές της Νέας Τάξης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια σε όλη αυτή την επίθεση που δέχεται. Έχοντας, μέσω του γαμπρού του, Εβραίου Τζάρετ Κούσνερ (Kushner), αποκτήσει γερές διασυνδέσεις με το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και έχοντας ως σύμμαχο του τον Βενιαμίν Νετανυάχου, άρχισε να δίνει ισχυρά πλήγματα στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ.

Ο πόλεμος είναι σκληρός. Σημαντική επιτυχία του ήταν ότι κατάφερε να ελέγχει όλες τις τηλεφωνικές επαφές των προσωπικών του γραφείων, που είχαν προσπαθήσει να παρακολουθούν παράγοντες του βαθέως κράτος.

Φυσικά τα ΜΜΕ οργιάζουν σε όλη την Αμερική σε μια λυσσαλέα εκστρατεία κατά του Τραμπ, προβάλλοντας τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών με την μορφή του Χίτλερ, δείχνοντας έτσι το μεγάλο τους μίσος.

Η όλη αυτή κατάσταση αποκαλύπτει και έναν μεγάλο εσωτερικό πόλεμο στις ΗΠΑ μεταξύ τον νέοσυντηρητικών του Τραμπ και του λόμπι των πολεμικών βιομηχανιών που είχε στηρίξει ο Ομπάμα και που επιδιώκει να δημιουργήσει συνεχώς πολεμικές εστίες σε όλο τον πλανήτη για να πουλάει οπλικά συστήματα.

Το έναυσμα για την καταμέτωπη επίθεση κατά του Τραμπ ήταν η απόφαση του να απαγορεύσει την είσοδο στις ΗΠΑ μουσουλμάνων από 7 μουσουλμανικές χώρες χαλώντας έτσι τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Μέσα στο ίδιο του το κόμμα των ρεπουμπλικάνων, ο γερουσιαστής Rep. Devin Nunes είναι αυτός που κατευθύνει την εκστρατεία κατά του Τραμπ διαρρέοντας φήμες ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα αναγκαστεί να παραιτηθεί ένεκα της αδυναμίας του να ελέγξει τις εξελίξεις.

Η περίπτωση του παραιτηθέντος συμβούλου του Μάικλ Φλιν, που κατηγορήθηκε ότι είχε επαφές με ρώσικες μυστικές υπηρεσίες, ήταν ένα χαρακτηριστικό δείγμα με ποιο τρόπο θα πολεμήσουν τον Τραμπ από εδώ και πέρα.

Στη πραγματικότητα ο Μάικλ Φλιν είχε προσπαθήσει να βάλει χέρι στη CIA και στο Πεντάγωνο για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, προκαλώντας την οργή του βαθέως κράτους.

Ήδη προειδοποιούν ότι μετά τον Μάικλ Φλιν, θα ακολουθήσουν και άλλοι όπως ο Steve Bannon, ο Kellyanne Conway και ο ο Reince Priebus, αποδυναμώνοντας το κυβερνητικό του επιτελείο μέχρι τελικής πτώσεως.

Η υπόθεση του Μάικλ Φλιν ξεκίνησε και οργανώθηκε από την γνώστη εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ, γνώστη για τις υπονομευτικές τις ‘’επιχειρήσεις‘’ από την εποχή του Γουότεργκεϊτ και του Ρίτσαρντ Νίξον.

Το λόμπι των πολεμικών βιομηχανιών, έχοντας ισχυρές διασυνδέσεις με το Πεντάγωνο δεν μπορεί να ανεχτεί τα ανοίγματα του Τραμπ προς την Ρωσία και ετοιμάζει με το βαθύ κράτος καινούργια υπονομευτικά χτυπήματα στην κυβερνήσει του.

[embedded content]

Ένας άλλος σημαντικός στόχος των αντιπάλων του Τραμπ είναι ο σύμβουλος του επί θεμάτων στρατηγικής και άμυνας Steve Bannon, τον οποίο προσπαθούν να εξοντώσουν με επιθέσεις από τα ΜΜΕ.

Αλλά το πλέον διφορούμενο πρόσωπο σε όλο αυτό τον ανελέητο εσωτερικό πόλεμο είναι ο γαμπρός του Τραμπ, ο Εβραίος Τζάρετ Κούσνερ, ο όποιος λέγεται ότι έχει στενές διασυνδέσεις με την ισραηλινή Μοσσάντ

Ένα άλλο σκοτεινό σημείο με το γαμπρό του Τραμπ, ο όποιος έχει μεγάλες κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις , είναι ότι πρόσφατα πήρε ένα πολύ μεγάλο δάνειο των 259 εκατομμύριων δολαρίων από τον μεγαλύτερο εχθρό του Τραμπ, τον Τζορτζ Σόρος.

Σε αυτόν αποδίδεται ότι επηρέασε τον Τραμπ να πάρει την πολύ λανθασμένη απόφαση να απομακρύνει πολύ έμπιστα του πρόσωπα από το προσωπικό του επιτελείο και να τους αντικαταστήσει με τους Mike Pence, Reince Priebus και τον Steve Bannon που θεωρούντο σαν δούρειος ίππος εναντίον του νέου πρόεδρου.

Το επίμαχο σημείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι, ή ο Ντόναλντ Τραμπ αγνοεί τα ‘’φίδια’’ που του έχουν βάλει στο κόρφο του, ή ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με ποιους τελικά θα πάει και παίζει και ο ίδιος θέατρο βάσει ενός σχεδίου τελικής καταστροφής της Αμερικής.

Κάποια σημάδια τελευταία δείχνουν ότι ο Τραμπ έχει αρχίσει και υποχωρεί σε ορισμένα σημαντικά θέματα εξαιτίας του μεγάλου εσωτερικού πολέμου που δέχεται . Έτσι έχουν αρχίσει και εμφανίζονται ξανά ψυχροπολεμικές καταστάσεις κατά της Ρωσίας όπως οι μεγάλες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, η εγκατάσταση όλο και μεγαλύτερων αμερικανικών δυνάμεων στις χώρες τις Βαλτικής, δηλαδή στην μύτη της Ρωσίας προκαλώντας την οργή της Μόσχας.

Παράλληλα, η στροφή του Τραμπ προς την αύξηση του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ και η μεγάλη αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού δεν προοιωνίζουν τίποτα το θετικό.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχει υποταχτεί, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα, στους σιωνιστές που προωθούν την εκστρατεία ανατροπής του ρωσικού καθεστώτος για να προωθήσουν τα σχέδια της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης.

Είναι τόσο μεγάλος ο ψυχολογικός πόλεμος που γίνεται στον Τραμπ, ώστε έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια επικίνδυνης μεταστροφής και αν αυτό πραγματικά συμβαίνει θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αυτές οι εξελίξεις δημιουργούν μεγάλη απογοήτευση σε αυτούς που στήριξαν την άνοδο του Τραμπ ενώ προκαλούν ικανοποίηση σε αυτούς που τον πολέμησαν και τον πολεμούν για να βαδίσει συμφώνα με το βαθύ κράτος.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, κατά πάσα πιθανότητα θα μεταλλάξουν τον Τραμπ σε ένα golden boy του σιωνισμού. Η πιθανή αυτή εξέλιξη θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη Μόσχα γιατί μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες ακόμα και να ανοίξει τους ασκούς του αίολου για έναν πυρηνικό πόλεμο.

Σίγουρα με πολλούς πολιτικούς παρατηρητές η διαφαινόμενη προς στιγμήν αμερικανορωσική προσέγγιση δεν θα έχει κανένα μέλλον με τον εξαναγκασμό μεταστροφής του Ντόναλντ Τραμπ.

Η καυτή δοκιμασία για τον νέο Αμερικανό πρόεδρο θα είναι μια νέα πολεμική έκρηξη στην Ουκρανία ακόμα και η μεγάλη αναζoπύρωση των πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία. Τα γεγονότα αυτά θα τον αναγκάσουν να πάρει σαφή θέση κατά της Ρωσίας για να δικαιολογηθεί στον λαό του με αναπόφευκτη συνέπεια τον πυρηνικό όλεθρο.

Εκείνο που φοβούνται και που διαρρέεται από τις μυστικές υπηρεσίες είναι ότι ο Τραμπ έχει κάποιες υπόγειες επαφές με την Ρωσία και κάποια κρατικά μυστικά μπορεί να εκτεθούν στους Ρώσους με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αυτό είναι και η πιο σοβαρή πρόφαση για να ενταθεί ακόμα πιο πολύ ο εσωτερικός πόλεμος κατά του νέου Αμερικανού πρόεδρου.

Ο εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα στον Ομπάμα που εκπροσωπεί το βαθύ κράτος και στον Τραμπ είναι πραγματικά τόσο έντονος που είναι σχεδόν αδύνατον να γνωρίζει κανείς ποιος τελικά θα υπερισχύσει.

Όπως και να έχει όμως, τα νήματα κινεί και από τις δύο μεριές αποκλειστικά το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων μέσω των δικών τους ανθρώπων από τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων είναι το κέντρο εντολών της πόλης του Λονδίνου, ο διεφθαρμένος υποκινητής της οποίας είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Τραμπ διατηρεί στενές σχέσεις με έναν πράκτορα της Μοσσάντ, τον Ghislaine Maxwell καθώς και τον παιδόφιλο, Τζέφρει Έπσταιν. Τα καζίνα του Τραμπ ξεπλένουν βρώμικο χρήμα για την Μοσσάντ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, υπάρχει μεγάλη επιθυμία για δύναμη και εξουσία από τους Εβραίους στις ΗΠΑ με την πρόκληση πολέμων και εμφυλίων πολέμων.

Ενώ συμβαίνουν αυτά, η τρέχουσα οικονομική κατάσταση τις Αμερικής είναι χειρότερη από ποτέ. Η ανεργία είναι περίπου στο 23 % ενώ το εθνικό χρέος βρίσκεται στο αστρονομικό ποσό των 19,94 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το σύμβολο της Καμπάλα του Τραμπ και οι Εβραίοι συνεργάτες του Τραμπ:

Michael Abboud(Σεφαρδικός Εβραίος)- Συντονιστής επικοινωνιών

Paul Achleitner(Ασκενάζι Εβραίος)- Πρόεδρος, Εποπτικό συμβούλιο, μέλος της Deutsche Bank, ο μεγαλύτερος δανειστής

Miriam Adelson (Ασκενάζι Εβραία)- Χορηγός, Future45 PAC, Αντιπρόεδρος Οικονομικών, ανήκει στην Προεδρική Εναρκτήρια Επιτροπή του Τραμπ

Sheldon Adelson(Ασκενάζι Εβραίος)- Χορηγός, Future45 PAC, Αντιπρόεδρος Οικονομικών, ανήκει στην Προεδρική Εναρκτήρια Επιτροπή του Τραμπ

Paul Atkins(Ασκενάζι Εβραίος)- Μέλος, Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής του Τραμπ

Brian Ballard(Ασκενάζι Εβραίος)- Αντιπρόεδρος Οικονομικών, ανήκει στην Προεδρική Εναρκτήρια Επιτροπή του Τραμπ

Jack Welch(Εβραία σύζυγος: Suzanne Spring) Μέλος, Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής του Τραμπ

Thomas Barrack, Jr.- παντρεμένος με την Εβραία σύζυγο Rachelle Roxborough, Χορηγός, Κεφάλαια Επιτροπής Νίκης του Τραμπ, Μέλος, Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Πρόεδρος, ανήκει στην Προεδρική Εναρκτήρια Επιτροπή του Τραμπ

Michael Cohen–Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και ειδικός Σύμβουλος στην Οργάνωση Τραμπ

Elisabeth DeVos (Εβραίος σύζυγος: Richard DeVos, Jr.) – Χορηγός, Κεφάλαια Επιτροπής Νίκης του Τραμπ, Γραμματέας, Τμήμα Εκπαίδευσης των ΗΠΑ

Lewis Eisenberg (Ασκενάζι Εβραίος) – Πρόεδρος, Επιτροπή Νίκης του Τραμπ, Συμπρόεδρος Οικονομίας, Εναρκτήρια Προεδρική Επιτροπή

Μπόρις Έπσταιν (Ασκενάζι Εβραίος) – Ανώτερος σύμβουλος, Διευθυντής Επικοινωνιών, Ειδικός Βοηθός του προέδρου

Stephen Feinberg(Ασκενάζι Εβραίος) – Χορηγός, Κεφάλαια Επιτροπής Νίκης του Τραμπ, Οικονομικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Τραμπ

David Friedman(Ασκενάζι Εβραίος) – Συμπρόεδρος, Ισραηλινή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Ντόναλντ Τραμπ

Jason Greenblatt – Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Νομικός Σύμβουλος, Ισραηλινή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Ντόναλντ Τραμπ, Ειδκός Αντιπρόσωπος του Προέδρου Τραμπ για Διεθνείς Διαπραγματεύσεις

Richard Lesser – Μέλος, Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής του Τραμπ

Ronald Lieberman– Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Διαχείρισης και Ανάπτυξης

Steven Roth – Χορηγός, Κεφάλαια Επιτροπής Νίκης του Τραμπ, Οικονομικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Τραμπ

Ακόμη μερικά ονόματα ονόματα Εβραίων συνεργατών του Τράμπ είναι οι εξής: Rebekah Mercer, Samuel Nunberg, Richard Roberts, Yaakov Shaham, Ronald Weiser

Και η λίστα συνεχίζεται… με περίπου πάνω από 100 άτομα συνολικά.

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι πως είναι Εβραϊκής καταγωγής.

Όλα αυτά συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Μπαρακ Ομπάμα θα επιστρέψει ξανά στην πολιτική σκηνή με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

[embedded content]

[embedded content]

Ας ελπίσουμε ότι οι κάρτες των Ιλλουμινάτι που έχουν προφητεύσει την δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα βγουν αληθινές γιατί αλλιώς τα τύμπανα του πολέμου αυτή την φορά θα είναι τα τελευταία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Πάντως, όπως είχε πει και ένας μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας, έχουν αυτοί τα σχέδια τους αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του.

Ψαλ. 136,1   Εις τας όχθας των ποταμών της Βαβυλώνος εκεί εκαθήσαμεν δούλοι και εξόριστοι και εκλαύσαμεν ενθυμούμενοι την Ιερουσαλήμ.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ