2019-03-22 11:33:50
Φωτογραφία για Υπό διάλυση ο κρατικός ΟΑΣΘ: Απάνθρωπες συνθήκες στα λίγα και κατεστραμμένα λεωφορεία (videos)
Δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη κατάσταση το μοναδικό Μέσο Μαζικής Μεταφοράς του 1,1 εκ. κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση Παππά -υπόλογη στο επιβατικό κοινό- αναζητά τώρα,για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού ...μεταχειρισμένα(!) οχήματα στο εξωτερικό

Ο στόλος του ΟΑΣΘ παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα.

Τα παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικά του χάους..

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία μάλιστα,στους δρόμους της Θεσσαλονικης κυκλοφορούν λεωφορεία με διαρροή λαδιού, με σοβαρές βλάβες και σε πολύ κακή κατάσταση.

Σε αυτά, να προστεθεί η υπερφόρτωση των οχημάτων καθώς τα δρομολόγια δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό που συνωστίζεται σε απάνθρωπες συνθήκες.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα πάντα με το ρερποτάζ της εφημερίδας η διοίκηση του ΟΑΣΘ σκέφτεται την αγορά μεταχειρισμένων λεωφορείων.


Γι' αυτόν το σκοπό, ο διευθύνων σύμβουλος Σάββας Παναγιωτίδης ετοιμάζεται στο προσεχές διάστημα να μεταβεί στην Ιταλία για αναζήτηση οχημάτων. Μαζί του θα ταξιδέψει ο διευθυντής Συντήρησης Νίκος Κωνσταντινίδης καθώς και δύο τεχνικοί.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο ΟΑΣΘ θα αναζητήσει μεταχειρισμένα λεωφορεία για αγορά.

Η προχειρότητα και η έλλειψη σοβαρότητας της διοίκησης του ΟΑΣΘ πάντως φαίνονται και από τον ...άγνωστο ακόμα τρόπο που θα βρουν για μπορέσουν να προμηθευτούν τα υποτιθέμενα μεταχειρισμένα λεωφορεία, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για διαγωνισμό αλλά ούτε και τρόπος, με τον Οργανισμό να βρίσκεται σε εκκαθάριση!
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ