2019-03-22 12:19:23
Φωτογραφία για Προβοκάτσια στις παρελάσεις φοβάται ο Σκουρλέτης...
ΒΙΝΤΕΟ

"Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου μια ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων" δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης ο κόσμος δεν τους ακολουθεί.

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένο να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις. Ο Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις εκδηλώσεις, να καταγγείλει αυτές τις προσπάθειες και να περιφρουρήσει τον εθνικό εορτασμό της επετείου.

Όπως είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να επενδύει στη μισαλλοδοξία και να ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά.

«Θα επιδιώξουν μέχρι τις ευρωεκλογές να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο ζήτημα. Δυστυχώς η ΝΔ επενδύει στη διχαστική ρητορική και στη μισαλλοδοξία. Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτήν την πρακτική ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά» τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.


«Πολιτικά τραγική η στάση του ΚΙΝΑΛ»

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε ότι αυτή πρέπει να προβληματίσει τα ίδια τα στελέχη και τους ψηφοφόρους αυτού του χώρου. «Είναι πολιτικά τραγικό ότι το ΚΙΝΑΛ προτάσσει την στρατηγική ήττα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει στρατηγική νίκη της ΝΔ. Αυτή είναι η πρόταση της κυρίας Γεννηματά. Δεν κλείνει πια μάτι, αλλά έχει στρέψει το πρόσωπό της προς τη ΝΔ η οποία δυστυχώς μετά την προεδρία Σαμαρά ολοένα και περισσότερο καθιερώνεται ως μία δύναμη λιγότερο ευρωπαϊκή, σαν μία δύναμη που όχι απλώς στεγάζει ακροδεξιά στοιχεία αλλά υιοθετεί ακροδεξιές απόψεις που διαμορφώνουν τη σημερινή της ταυτότητα».

«Όλες οι προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές»

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές, ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, δεν είναι μία υπεραισιόδοξη εκτίμηση, αλλά μία αίσθηση από την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο. «Στη φαρέτρα μας έχουμε μία υπεροπλία επιχειρημάτων για να πείσουμε τον κόσμο ότι η χώρα αργά και σταθερά βαδίζει σε ένα διαφορετικό δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι ποτέ οι δημοσκοπήσεις από το 2012 δεν πέφτουν μέσα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οι ερχόμενες ευρωεκλογές δε θα είναι σαν τις προηγούμενες. «Είναι ένα σταυροδρόμι μπροστά από το οποίο πρέπει κάποιος να διαλέξει: ή τη συνέχιση των ακραίων πολιτικών λιτότητας που δημιουργούν νέες ανισότητες και αποδομούν την ίδια την Ευρώπη ή να αλλάξει φορά των πραγμάτων στην κατεύθυνση μίας πιο φιλολαϊκής πολιτικής που θα στηρίζεται πάνω στην αλληλεγγύη των λαών, στην εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Ο χαρακτήρας των εκλογών τις κάνει πολύ σημαντικές, θα είναι έντονα πολωμένες. Δεν πρόκειται για δημοψήφισμα αλλά για μία σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση όπου ο κόσμος πρέπει να προσέξει πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσει. Καλούμε τον κόσμο με τη ψήφο του να δώσει μία νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Το μήνυμα θα είναι θετικό για εμάς» τόνισε...
enikos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ