2019-03-22 12:36:37
Φωτογραφία για Αντιδήμαρχος Γλυφάδας: «Η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της μαμάς της»

Τις σοκαριστικές στιγμές τις οποίες βίωσε χτες η οικογένειά της, όταν η πυρκαγιά τύλιξε στις φλόγες τον πρώτο όροφο του σπιτιού τους, στο Μάτι, περιγράφει η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γλυφάδας, Άννυ Καυκά.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει, η Παναγιά έκανε το θαύμα της και η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της μαμάς της και έτσι σώθηκε το ισόγειο.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας, η οικογένεια μου ευτυχώς σώθηκε, η Παναγιά έκανε το θαύμα της και η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της Μαμάς μου και έτσι σώθηκε το ισόγειο!!! Είναι συγκλονιστικό αυτό που σας περιγράφω αλλά είναι η αλήθεια!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο μου Nick Tsiolis ❤ που ήταν δίπλα μας στην χθεσινή πολύ δύσκολη νύχτα

Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και οι προσευχές μας για να βρεθούν ζωντανοί οι δεκάδες αγνοούμενοι» επισημαίνει χαρακτηριστικά η ίδια μέσα από την δημοσίευσή της στο Facebook.

https://www.trelokouneli.gr/antidimarchos-glufadas-h-fotia-afou-ekapse-ton-proto-orofo-tou-spitiou-stamathse-akribos-sto-eikonostasi-ths-mamas-ths/
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ