2019-03-22 13:20:15
Φωτογραφία για «Νοίκιασε έναν Φινλανδό» να σου διδάξει την ευτυχία

Οι σκανδιναβικές χώρες ξεχωρίζουν για την προοδευτική τους κουλτούρα, τις προηγμένες τεχνολογικά υποδομές τους, αλλά και για την υψηλή θέση τους στην παγκόσμια λίστα των πιο ευτυχισμένων χωρών.

Η πιο ευτυχισμένη χώρα για φέτος είναι η Φινλανδία και αυτό το προτέρημά τους αυτό φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά. Ωστόσο, δεν κρύβουν τα μυστικά της επιτυχία τους – τουλάχιστον, όχι όταν πρόκειται για την ευτυχία τους. Η Φιλανδία, λοιπόν, προσπαθεί να… εξάγει την ευτυχία της και να τη διδάξει σε όλο τον κόσμο επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να «νοικιάσουν έναν Φινλανδό», αφού σύμφωνα με τους ίδιους, μόνο ένας ντόπιος μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά της ευτυχισμένης καθημερινότητας που ζει ο λαός.

Οκτώ Φινλανδοί μέχρι ώρας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και δήμαρχοι, έχουν προσυπογράψει να φιλοξενήσουν επισκέπτες στις πόλεις που ζουν, σε όλη τη Φινλανδία και να τους μάθουν τα μυστικά της ευτυχίας τους.

Η διαδικασία για να διεκδικήσει κανείς αυτό το ταξίδι εμπειρίας είναι απλή καθώς απαιτεί μόνο να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «Rent a Finn» κι έπειτα να στείλετε ένα βίντεο τριών λεπτών στο οποίο θα περιγράφετε τον εαυτό σας, τη σχέση σας με τη φύση και τους στόχους σας από ένα πιθανό ταξίδι στη Φινλανδία.

Οι νικητές θα ταξιδέψουν στη Φινλανδία αυτό το καλοκαίρι για τρεις ημέρες με τα έξοδα πληρωμένα και με ημερομηνίες που ποικίλλουν ανάλογα με τον οικοδεσπότη και τη διαθεσιμότητά του.



GD Star Rating

loading

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανιψιά του Ταχιάου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανιψιά του Ταχιάου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ