2019-03-23 16:00:34
Φωτογραφία για Επίσημο: Στον Κολοσσό Ρόδου ο NBAer Λίγκινς! - video
Η σπουδαία μεταγραφή του ΝτεΆντρε Λίγκινς ολοκληρώθηκε τυπικά, με τον Κολοσσό Ρόδου να γνωστοποιεί επισήμως την απόκτηση του πρώην ΝΒΑer.

Ο έμπειρος γκαρντ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην αναπτυξιακή λίγκα και τους Sioux Falls Skyforce.

Η ανακοίνωση: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σούτινγκ γκαρντ ΝτεΆντρε Λίγκινς.

Ο Λίγκινς είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου του 1988 και φοίτησε στο κολέγιο του Κεντάκι. Το 2011 έγινε επιλογή στο ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ, στους οποίους έμεινε μέχρι το 2012. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του μέχρι και σήμερα, εκτός από μία σύντομη διακοπή το 2014-15, όπου αγωνίστηκε στην Κράσνι Οκτιάμπρ στη Ρωσία και την Μπρεμερχάβεν στη Γερμανία.

Στην πλούσια καριέρα του στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Λίγκινς εκτός από τους Μάτζικ, έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα των Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Μάβερικς, Μπακς και Πέλικανς.

Φέτος, ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα και τους Sioux Falls Skyforce, όπου σε 25 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ