2019-03-24 10:08:30
Φωτογραφία για Νυχτερινές Υπηρεσίες: Ενημέρωση Λαρισαίων Στρατιωτικών από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΛ Σμηναγό Θωμά Ντιντιό
Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΛ,

Αγαπητοί Στρατιωτικοί της Λάρισας,

σύντομα θα αρχίσουμε να καταθέτουμε τα απαραίτητα έγγραφα για τη διεκδίκηση των νυχτερινών υπηρεσιών μέσω αγωγών, για τα έτη 2017 και 2018.

Μετά τη μαζική προσέλευση στα γραφεία της ΕΣΠΕΛ για τη διεκδίκηση των Δώρων και των επιδομάτων Αδείας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε ότι μας ανήκει και μας στερήθηκε άδικα. Δεν θα χαρίσουμε τίποτα και σε κανέναν.

Με μόλις δέκα (10) ευρώ, για τα οποία θα ζητάτε πάντα απόδειξη και με συμπληρωμένα τα έντυπα Δ, Ε (με γνήσιο της υπογραφής), ΣΤ (εις διπλούν), αλλά και με τη βεβαίωση που θα παραλάβετε από τη Μονάδα σας μετά από την αναφορά που θα καταθέσετε (έντυπο Ζ), η οποία θα πιστοποιεί τις νυχτερινές υπηρεσίες που έχετε εκτελέσει ανά μήνα για τα έτη 2017 και 2018, η ΕΣΠΕΛ θα προσφύγει ομαδικά στην Ελληνική Δικαιοσύνη για όλους εσάς μέχρι τη δικαίωση. 

Τα έντυπα θα τα βρείτε στη σελίδα της ΠΟΜΕΝΣ (pomens.gr).

Η προετοιμασία συλλογής των εγγράφων μπορεί να αρχίσει από τον καθέναν σας προσωπικά, έτσι ώστε μόλις ανακοινώσουμε τις ημέρες και ώρες που θα είναι ανοιχτά τα γραφεία μας, να έρχεστε να μας τα προωθείτε.

Όλοι οι Στρατιωτικοί της Λάρισας είμαστε μια μεγάλη οικογένεια κάτω από την ομπρέλα της ΕΣΠΕΛ, με μόνο στόχο την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά !
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γυμνός επιβάτης...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γυμνός επιβάτης...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ