2019-03-24 10:37:41
Φωτογραφία για Ενώσεις Κρήτης: Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος αστυνομικών στο Ηράκλειο
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ενώσεις της Κρήτης, με την οποία καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος συναδέλφων τους στο κέντρο του Ηρακλείου: Η Ένωσή μας καταδικάζει τη σημερινή

επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της σε αυτούς, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα είμαστε στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστούν.

Τέτοιου είδους επιθέσεις, προκαλούν το αίσθημα της κοινής γνώμης, η οποία ευλόγως αμφισβητεί για την ασφάλειά της, όταν, ο ίδιος ο αστυνομικός είναι απροστάτευτος και αποδέκτης βίας.

Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι τέτοιου είδους περιστατικά, δεν συγκινούν κανέναν από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, οι οποίοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Έλληνας Αστυνομικός δεν μπορεί να δέχεται αδιαμαρτύρητα το ρόλο του θύματος και η Ελληνική Αστυνομία να προσφέρεται για πολιτικά παιχνίδια. Η χθεσινή επίθεση δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στα ψιλά γράμματα.


Ο Έλληνας αστυνομικός με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού προσπαθεί συνεχώς για την προστασία κάθε μέλους της κοινωνίας, αποτελεί όμως και ο ίδιος μέλος αυτής και κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει και τη δική του προστασία.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως, προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξαλειφθεί η ανοχή και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους επιθέσεις και απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της.

                        ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Α.Υ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Α.Υ. ΧΑΝΙΩΝ

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Φ. ΚΡΗΤΗΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ