2019-03-24 12:48:38
Φωτογραφία για Ο Ξηρομερίτης Χρήστος Τολιάς στη θέση του Μιχάλη Χουλιάρα στο Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ
          O Ξηρομερίτης Χρήστος Τολιάς με καταγωγή απο την Παπαδάτου Ξηρομέρου, με πολυετή προσφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, ήταν πρώτος αναπληρωματικός στις εκλογές της Ένωσης  και μετά την παραίτηση του Μιχάλη Χουλιάρα παίρνει θέση τακτικού μέλους στο Συμβούλιο της ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά απο websports.gr Ο Χρήστος Τολιάς θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Χουλιάρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας

      Ο Χρήστος Τολιάς ήταν πρώτος αναπληρωματικός στις περσινές εκλογές της Ένωσης με το συνδυασμό του Προέδρου Παναγιώτη Παπαχρήστου και μετά την παραίτηση του Μιχάλη Χουλιάρα παίρνει θέση τακτικού μέλους στο Συμβούλιο της ΕΠΣΝΑ. Ο έμπειρος παράγοντας με καταγωγή από την Παπαδάτου Ξηρομέρου ήταν και στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου και πλέον καλείται να έχει πιο ενεργό ρόλο. Πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί ποιος θα πάρει τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου της Ένωσης που κατείχε μέχρι τώρα ο Μιχάλης Χουλιάρας.......     Με δήλωσή του στο websports.gr ο Χρήστος Τολιάς ανέφερε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω το ποδόσφαιρο του Νομού μας και θα κάνω ότι μου ζητηθεί προκειμένου να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του νέου μου ρόλου. Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι κοντά στις ομάδες και στους παράγοντες που επενδύουν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο".

http://www.websports.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ