2019-03-24 13:45:42
Φωτογραφία για Masterchef: Υπάρχουν ρόλοι στο ριάλιτι του Star;
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς είναι και φέτος στη μικρή μας

οθόνη μέσα από το MASTERCHEF, που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης. Οι κριτές μιλούν στο People και ξεκαθαρίζουν Στη δική σας τηλεοπτική συνύπαρξη στο MasterChef υπάρχουν ρόλοι; Ο καλός, ο αυστηρός και ο απόμακρος, ας πούμε;

Πάνος Ιωαννίδης: 

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν ρόλοι. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Η επιτυχία μας είναι πως ο καθένας από εμάς είναι ο εαυτός του. Τα αστεία του Λεωνίδα μπροστά από τις κάμερες είναι επί δέκα από αυτά που βλέπετε. Απλά του τα κόβουμε στο μοντάζ! Ο Σωτήρης είναι αυστηρός όσο χρειάζεται και είναι πολύ συγκεκριμένος στις απαιτήσεις του. Αυτό δεν τον κάνει αυστηρό, αλλά επαγγελματία. Θεωρώ πως είναι ένα γλυκό παιδί, με απίστευτο χιούμορ. Και εγώ είμαι ο εαυτός μου. Η τηλεόραση δεν με άλλαξε. Όπως μπήκα, έτσι συνεχίζω να είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός, αλλά μάγειρας. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να σκεφτώ να υποκριθώ κάτι διαφορετικό».


Σωτήρης Κοντιζάς: 

«Όταν το κανάλι αποφάσισε να γίνουν αλλαγές στους κριτές του MasterChef, περάσαμε από κάποιο casting, όπως πολλοί ακόμη σεφ. Ποτέ δεν μας φόρεσαν ρόλους. Σίγουρα, όμως, οι άνθρωποι που μας επέλεξαν στο συγκεκριμένο casting είδαν κάποια χαρακτηριστικά στον καθένα από εμάς και πάνω σε αυτά βασίστηκαν ώστε να κάνουν την τελική τους επιλογή. Μια επιλογή που τους έκανε και μαγειρικά αλλά και τηλεοπτικά».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 

«Γνωρίζοντας τη διαδικασία εκ των έσω, είμαι σίγουρος πως δεν θα μπορούσα να εξυπηρετήσω το συγκεκριμένο πρότζεκτ αν μου έλεγαν να κάνω ή να πω κάτι. Στην τηλεόραση κρινόμαστε για όλα. Ακόμη και για τον τρόπο που θα μιλήσουμε. Αλλά οι αντιδράσεις μας και οι συμπεριφορές μας είναι πέρα για πέρα αληθινές. Αυτό που μας ενδιαφέρει και τους τρεις είναι η συνέπεια σε αυτό που κάνουμε».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ