2019-03-24 17:42:58
Φωτογραφία για Ο Tim Cook μίλησε για τον κίνδυνο κλιματικής αλλαγής
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα, έκανε μια ομιλία στην οποία επέστησε την προσοχή του κοινού στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.  

Η επίσκεψη του Tim Cook στην Κίνα πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2019. Εκτός από τις συναντήσεις με πολιτικούς και προγραμματιστές, ο Κουκ έκανε επίσης μια ομιλία στην οποία ανέφερε τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και τα προβλήματα που θέτει στην ανθρωπότητα.

"Η αλλαγή του κλίματος απειλεί τον πλανήτη μας. Η φτώχεια και η ανισότητα στερούν τους πολίτες και τα έθνη από το δυναμικό τους και η βασική υγειονομική περίθαλψη γίνεται απρόσιτη για εκατομμύρια ανθρώπους », δήλωσε ο Tim Cook.

Ο επικεφαλής της Apple τόνισε την ανάγκη για μέτρα που θα βοηθήσουν εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο να βγουν από τη φτώχεια. Ο Cook υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις, οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και οι μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Apple, αρχίζουν να συνεργάζονται, διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να ευδοκιμήσουν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ