2012-06-11 21:57:13
Φωτογραφία για Μια Ferrari βγαλμένη από τα «όνειρα» του David Williams
Η ψηφιακά επεξεργασμένη 365 Turin

Το εντυπωσιακό μοντέλο της Ferrari δεν αποτελεί καμία επίσημη έκδοση της ιταλικής φίρμας, αλλά μια νέα έμπνευση του γνωστού σχεδιαστή David Williams από την Αυστραλία.

Το νέο δημιούργημα του David Williams, που φυσικά βρίσκεται μόνο σε ψηφιακά σχέδια μέχρι τώρα, ονομάζεται 365 Turin και αποτελεί μια νέα πρωτότυπη έκδοση της Ferrari.

Εντυπωσιακές είναι οι γραμμές και η σχεδίαση του 365 Turin, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται το supercar.

Όπως παρατηρούμε, οι ρυθμίσεις της ανάρτησης στο εμπρός σύστημα του αυτοκινήτου είναι πολύ χαμηλές και δεν υπάρχουν στο καπό αεραγωγοί για τη ψύξη του κινητήρα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μην έχει τον κινητήρα εμπρός.

Επίσης, την ίδια «κλειστή» φιλοσοφία ακολουθεί και στο πίσω μέρος, αφού δεν διαθέτει «ανοίγματα» για να δροσίζεται ο κινητήρας, διαγράφοντας έτσι την περίπτωση να βρίσκεται το μοτέρ κεντρικά-πίσω τοποθετημένο.

Τέλος, η μόνη εικασία που μπορεί να γίνει προς το παρόν είναι ότι πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ίσως διαθέτει η Ferrari.

Πηγή: autotriti.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ