2019-03-24 22:27:23
Φωτογραφία για Πώς οι Χαριτζήτες (Αδελφοί Μουσουλμάνοι, Αλ Κάιντα, ΙΣΙΣ) εκμεταλλεύονται το μακελειό στη Ν. Ζηλανδία – Ένα μικρό παράδειγμα και στην Ελλάδα
Οι τρομοκρατικές Χαριτζητικές οργανώσεις (Αδελφοί Μουσουλμάνοι, Αλ Κάιντα, ΙΣΙΣ) φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται τον πόνο και την θλίψη των Μουσουλμάνων, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην

Ν. Ζηλανδία και επιχειρούν να καπηλευτούν την συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί έτσι ώστε να προπαγανδίσουν τις πολιτικές τους ατζέντες.

Θα τους δεις να επαναλαμβάνουν το εξής αφήγημα: «Η Ισλαμοφοβία δεν παράγεται μόνο από την Δύση αλλά και από τους Μουσουλμάνους κυβερνήτες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον πόνο των Μουσουλμάνων. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχονται τα αδέλφια μας, προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από τις προδοτικές κυβερνήσεις τους διότι συνεργάζονται με τις Αμερικανικές και Εβραϊκές εξουσίες».

Το λαϊκιστικό αυτό αφήγημα είναι σαθρό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι Χαριτζητικές οργανώσεις λαϊκίζουν και επιστρατεύουν το λογικό σφάλμα της επίκλησης του συναισθήματος, έτσι ώστε να επιτεθούν στις νόμιμες κυβερνήσεις των Μουσουλμάνων. Αναζητούν την καρέκλα της εξουσίας, με απάτες και ρητορική ψεύδους.


Απέτυχαν παταγωδώς να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις των Μουσουλμάνων μέσα από την «αραβική άνοιξη», και τώρα επιχειρούν μέσω της προπαγάνδας και του λαϊκισμού να αποπροσανατολίσουν απο τα πραγματικά αίτια της Ισλαμοφοβίας, επιρρίπτοντας τις ευθηνές στις κυβερνήσεις των Μουσουλμανικών χωρών. Όχι επειδή πραγματικά πιστεύουν σε κάποιες δήθεν ευθύνες αυτών των κυβερνήσεων, αλλά επειδή στοχεύουν στην καρεκλά της εξουσίας, με οποιοδήποτε κόστος, χρησιμοποιώντας το ψέμα και την συκοφαντία.

Σε αυτήν την προπαγάνδα, όχι απλά ψεύδονται, αλλά η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι συνεργάστηκαν και συνεργάζονται ακόμα με τις Δυτικές δυνάμεις για την αποσταθεροποίηση των Μουσουλμανικών χωρών. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν η Αραβική «άνοιξη» η οποία ενορχηστρώθηκε από την αδελφότητα με συνεργασία των δυτικών δυνάμεων για τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της Δύσης, με τους Δυτικούς να υπόσχονται στην αδελφότητα θέσεις εξουσίας στις Μουσουλμανικές χώρες. Έπειτα έχουμε το παράδειγμα του Μουχάμαντ Μόρσι, οπου μετά την εκλογή του στην προεδρία της Αιγύπτου, έκανε στροφή 180 μοιρών και έδωσε τα χέρια με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Δείτε μερικά παραδείγματα στο βίντεο με τίτλο «Αδελφοί Μουσουλμάνοι και Τουρκία»

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της αδελφότητας είναι να προκαλεί εντάσεις και αποσταθεροποίηση στο μέρος που δραστηριοποιείται, με μοναδικό σκοπό την εξουσία και τον έλεγχο (κοινοτήτων, τζαμιών, κτλ). Η εξτρεμιστική ρητορική της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί (και στην Ελλάδα) το συναίσθημα και την οργή (ορισμένων) πιστών για το μακελειό της Ν. Ζηλανδίας. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρουν συμπαθούντες εξαιτίας της λογικής πλάνης που στοχεύει στο συναίσθημα και περιθωριοποιεί την λογική.

Δείτε το παράδειγμα του ψευτοπροέδρου των Μουσουλμάνων (στην πραγματικότητα εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και το σωματείο του, και όχι τους Μουσουλμάνους στην Αθήνα), οπού επιχειρεί δημόσια να προκαλέσει εντάσεις, ξεσηκώνοντας τους αδαείς σε βίαιες συγκρούσεις με ακροδεξιούς:

Και ενώ οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από κοστούμια και γραβάτες, με δήθεν ανεκτικές ιδέες (ισότητα, ισονομία, σεβασμό προς τις θρησκείες, δικαιώματα για όλους κτλ), όταν προκύπτει μια αναταραχή η δοκιμασία στον Μουσουλμανικό κόσμο, αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο το οποίο είναι ο εξτρεμισμός και η πρόκληση για χάος.

Ο γράφων αναρωτιέται: Ως πότε θα δίνεται άσυλο σε τέτοια άτομα; Τα ίδια άτομα θεωρούνται τρομοκράτες σε Μουσουλμανικές χώρες και εδώ (Ελλάδα), και δυστυχώς στην Ευρώπη και τον Δυτικό κόσμο, απολαμβάνουν ασυλία.

Άχμαντ Μ.Ελντίν

Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας

Τζαμί Σαλάφ ους Σάλιχ – αρ Ραχμάν

IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog
_
bloko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ