2019-03-25 16:51:57
Φωτογραφία για Τα άκουσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες: «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ»
Αποδοκιμάστηκε η Αφροδίτη Σταμπουλή από τους πολίτες κατά την κατάθεση στεφάνου - Συνθήματα για τη Μακεδονία και στην Θεσσαλονίκη Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε η Σερραία βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη

Σταμπουλή, όταν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αρκετοί πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, τραγουδούσαν το "Μακεδονία Ξακουστή" και στο άκουσμα της κατάθεσης στεφανιού από την κ. Σταμπουλή, προχώρησαν σε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες.

«Εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» φώναξαν οι πολίτες κατά την διάρκεια της κατάθεση στεφάνων και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το Μακεδονικό.

Θεσσαλονίκη: Φώναξαν συνθήματα κι έκαναν πορεία για τη Μακεδονία


Τη δική τους παρέλαση πραγματοποίησαν αμέσως μετά την μαθητική, πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για το θέμα της Μακεδονίας, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της παρέλασης των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου κι αφού προσπάθησαν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, οι συγκεντρωθέντες, με ελληνικές σημαίες και εικόνες στα χέρια, κινήθηκαν προς τον Λευκό Πϋργο, φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι πολίτες τραγουδούν το "Μακεδονία Ξακουστή" και στέλνουν και τη σημερινή ημέρα μήνυμα ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ