2019-03-26 09:04:30
Φωτογραφία για Ημερίδα για το Εργασιακό Στρες στα Σώματα Ασφαλείας- Τρόποι Διαχείρισης
Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, θα πραγματοποιήσουν

την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ισόγειο) του Δημαρχείου, μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα: «Εργασιακό Στρες στα Σώματα Ασφαλείας – Τρόποι Διαχείρισης».

    Ομιλητές της Ημερίδας είναι ο Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. Α/Β΄ ΛΑΓΟΜΑΤΗΣ – ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής, καθώς και ο Ειδικός Παθολόγος Dr. ΞΑΝΘΗΣ Ανδρέας, με ειδικότητα στα εγκεφαλικά επεισόδια, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν διεξοδικά όλες τις πτυχές του εργασιακού στρες που βιώνουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να βοηθηθούν ουσιαστικά, μέσα από τη σωστή διαχείρισή του, ώστε να αποφευχθούν οι τεράστιες αρνητικές συνέπειες τόσο για την ψυχική, όσο και για την σωματική τους υγεία.

    Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους Υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας Αστυνομικούς και Πυροσβέστες (όλων των βαθμών) και τις οικογένειές τους, ενώ μετά το πέρας θα ακολουθήσει συζήτηση – ερωτήσεις.

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple «αλλάζει ρούχα»...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple «αλλάζει ρούχα»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ