2019-03-26 11:55:44
Φωτογραφία για Στο «κόλπο» των streaming υπηρεσιών και η Apple: Θέλει να «χτυπήσει» το Netflix!
 Τι παρουσίασαν οι άνθρωποι της Apple σε ειδική εκδήλωση στο Κουπερτίνο - Τα σχέδια για την Apple TV και οι νέες υπηρεσίες Arcade, News + και Card - «All star» παρουσίαση

με Τζένιφερ Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Στιβ Καρέλ και... Όπρα επί σκηνής

Είναι γεγονός: η Apple κάνει δυναμική είσοδο στο «παιχνίδι» των streaming υπηρεσιών. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο σε περισσότερες από 100 χώρες και όλα τα προγράμματα θα έχουν τη δυνατότητα downloading, χωρίς εξαιρέσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, ανακοίνωσε, το βράδυ της Δευτέρας, σε σχετικό event, ότι η Apple TV επανασχεδιάζεται.

Την τηλεόραση παρουσίασε ο Πίτερ Στερν, λέγοντας: «Σχεδιάσαμε μία νέα τηλεοπτική εμπειρία, στην οποία μπορείς να πληρώνεις μόνο για τα κανάλια που θες. Όλα σε ένα app, με το password που ήδη έχεις. Θα παρακολουθείς όλα on demand και χωρίς διαφημίσεις. Θα κατεβάζεις τις σειρές, για να τις βλέπεις όπου θέλεις. Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου θα είναι η υψηλότερη που υπάρχει. Δεν θα πηγαίνεις πια από εφαρμογή σε εφαρμογή».

«Σε αυτό βέβαια θα υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, το Netflix δεν θα συμμετέχει» συμπλήρωσε.

Η Apple θα ξοδέψει δύο δισεκατομμύρια δολάρια φέτος σε αυθεντικό περιεχόμενο, ώστε να «χτυπήσει» Netflix, Hulu και Amazon.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ