2019-03-26 12:51:43
Φωτογραφία για Η Δούρου στο στόχαστρο άλλοι σε... ασυλία...
Το ότι η Ρένα Δούρου είναι το πλέον στοχοποιημένο πολιτικό πρόσωπο μετά τον Αλέξη Τσίπρα είναι γνωστό. 

Μάλιστα, η ίδια η περιφερειάρχης Αττικής, λέγοντας ουσιαστικά το «παράπονό» της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ανέδειξε την πολιτική των... δύο μέτρων και δύο σταθμών αναφορικά με τις φυσικές καταστροφές:  

«Μακάρι να μπορούσα να λειτουργήσω ως «Ιφιγένεια», και να φυσούσε ούριος άνεμος, ώστε να μην ανταμώσουμε ξανά με εθνικές τραγωδίες», επισήμανε, για να προσθέσει με νόημα: «όταν όμως μιλάμε για το Μαντούδι Ευβοίας ή για την Κρήτη ή τη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχασαν τις ζωές τους συμπολίτες μας, είναι προφανές ότι δεν φθάνει να θυσιαστεί η Δούρου και να φυσήξει ούριος προεκλογικός άνεμος για να ξαναφέρει σε θέσεις ευθύνης σε υπερυπουργεία, υπουργεία Περιβάλλοντος, Εσωτερικών, υπερνομαρχίες, εκείνους που τα κατείχαν και δεν έκαναν τίποτε». 

Σε ελεύθερη μετάφραση, όταν γίνονται φυσικές καταστροφές στο Μαντούδι, ουδείς αναρωτήθηκε «πού είναι ο Μπακογιάννης». Επίσης, όταν έγιναν καταστροφές στην Χαλκιδική ή πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη, ουδείς ασχολήθηκε με το πού... είναι ο Τζιτζικώστας ή ο Σταύρος Αρναουτάκης στην Κρήτη. Όμως, στην Αττική, για... όλα φταίει η Δούρου...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ