2019-03-26 16:02:21
Φωτογραφία για Ο θάνατος της δημοσιογραφίας...
Ψηφίστηκε από το ευρωκοινοβούλιο η νομοθεσία που περιορίζει την ελευθερία της εκφρασης. Για να χρυσώσουν το χάπι την αποκαλούν «νομοθεσία περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο».

Επί της ουσίας είναι η ληξιαρχική πράξη θανάτου της δημοσιογραφίας. “Η πληροφόρηση και η ενημέρωση του κόσμου θα παραμένει σε έναν εντελώς κλειστό και πλήρως χειραγωγούμενο κύκλο ομίλων, περιορίζοντας δραστικά τη δυνατότητα που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια, τα κοινωνικά δίκτυα, τα blog κι άλλα μέσα, στην άμεση κι από τα κάτω πληροφόρηση” όπως σχολίασε κάποιος στο twitter.

Για να καταλάβετε περισσότερα για το τι θα ισχύσει το 2021, ένα χρόνο μάλιστα πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, όπου κρίνεται το μέλλον του Μακρόν, διαβάστε το άρθρο (εδώ)

Kαι μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί: Η @FAZ_Wirtschaft, εντόπισε περίεργες συναλλαγές μεταξύ Γαλλίας κ Γερμανίας: η Γαλλία πέτυχε να υποστηρίξει η Γερμανία την αμφιλεγόμενη νομοθεσία με τα άρθρα #Article11 #Article13 #uploadfilters με αντάλλαγμα υποχωρήσεις σε θέματα εισαγωγών ρωσικού φυσικού αερίου. (Είναι γλυκια η εξουσία για τον Εμμανουέλ!)...

Από το Facebook της Μαρίας Δεναξά
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ