2019-03-26 18:50:56
Φωτογραφία για Ο Τσακαλώτος «αδειάζει» τον Πετρόπουλο...
...για το Δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους Από τον υφυπουργό Εργασίας, Τάσο Πετρόπουλο, έμαθε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τα… ευχάριστα για την χορήγηση Δώρου Πάσχα στους...

συνταξιούχους, αλλά κάθε άλλο παρά χάρηκε!

Ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας νωρίτερα στον News24/7 δήλωσε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει την «ευχέρεια» να δώσει έκτακτο Δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους, αφήνοντας ορθάνοιχτο έτσι το ενδεχόμενο.

Στο άκουσμα της δήλωσης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - που βρισκόταν στη Βουλή προκειμένου να καταθέσει την τροπολογία για την παράταση στο «πόθεν έσχες»,  έδειξε φανερά ενοχλημένος και απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές… άδειασμα στον κ. Πετρόπουλο. «Πρώτη φορά το ακούω, ρωτήστε τον κύριο Πετρόπουλο», είπε αιφνιδιασμένος ο υπουργός Οικονομικών, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους.

Το κόστος για τη χορήγηση του δώρου εκτιμάται σε 650 εκατομμύρια ευρώ. 

Λίγο αργότερα, και το Μαξίμου διεμήνυε πως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός. 

Ο ίδιος ο κ. Πετρόπουλος προέβη σε σχετικές διευκρινίσεις. Συγκεκριμένα, από το γραφείο του Τάσου Πετρόπουλου αναφέρθηκε το εξής: «Ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ