2019-03-28 07:22:24
Φωτογραφία για Υπόθεση Τοπαλούδη: Το «αστείο» κατηγορούμενου που έκανε την ανακρίτρια να σαστίσει
Να αστειευτεί με την υπόθεση επιχείρησε ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η ανακρίτρια έμεινε άφωνη όταν άκουσε την απολογία του 21χρονου.

«Επιτέλους ελεύθερος!» φώναξε με την ανακρίτρια να παγώνει και να το ρωτάει τι εννοεί. «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;» ρώτησε αστειευόμενος ο κατηγορούμενος. «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ», απάντησε η ανακρίτρια, με τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης παρά τα αστεία που έκανε, αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου κι έτσι η οικογένεια του 21χρονου όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών ο οποίο αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει τον νεαρό στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

“Εσύ τι νομίζεις, ότι αυτά τα άτομα έχουν τόσο τρομερή ευφυΐα; Η μόνη ευφυΐα που διαθέτουν ήταν πώς θα βιαιοπραγήσουν από εκεί και πέρα τους συμβούλευσαν το τι θα κάνουν ακριβώς” είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Πηγή:newspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ