2019-03-28 14:48:51
Φωτογραφία για Εισέβαλαν με ΙΧ σε μίνι μάρκετ και άρπαξαν χρήματα, ποτά και τσιγάρα
Τα κλοπιμαία ήταν συνολικής αξίας 3.500 ευρώ - Δυο από τους δράστες ηλικίας 18 και 24

χρόνων συνελήφθησαν και το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε

Τέλος στη δράση μιας σπείρας Ρομά που δρούσε στη βόρεια Ελλάδα έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών, οι οποίοι συνέλαβαν δυο από τα μέλη της και εξιχνίασαν δυο κλοπές στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, με πιο σημαντική την εισβολή με... αυτοκίνητο σε ένα κατάστημα.

Οι πέντε κακοποιοί διέρρηξαν τα ξημερώματα της Τρίτης ένα σπίτι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ την ίδια ημέρα εμβόλισαν με ένα όχημα την είσοδο ενός καταστήματος σε περιοχή της Χαλκιδικής και άρπαξαν από το ταμείο 600 ευρώ, αλλά και οινοπνευματώδη ποτά και προϊόντα καπνού συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Δυο από τους δράστες ηλικίας 18 και 24 χρόνων συνελήφθησαν και το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό βρέθηκε μέσα σε αυτό και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από το σπίτι στην Θεσσαλονίκη
. Οι τρεις συνεργοί τους ηλικίας 25, 35 και 38 χρόνων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ενώ προέκυψε ότι οι δυο τελευταίοι πούλησαν μέρος των κλεμμένων καπνικών προϊόντων σε έναν 50χρονο αλλοδαπό που εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος και των πέντε κακοποιών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε διαδοχικά στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες διαρρήξεις στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ