2019-03-28 18:31:14
Φωτογραφία για Πώς σχολίασε ο πατέρας Ελένης Τοπαλούδη την προκλητική αντίδραση του 21χρονου - ΒΙΝΤΕΟ
Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη Γιάννης, μίλησε στην ΕΡΤ1, μετά τις προκλητικές αναφορές του 21χρονου κατηγορούμενου στην ανακρίτρια.

"Το να σχολιάσω μια συμπεριφορά, που κατ' εμέ ήταν αυτονόητη με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τόσο του ενός όσο και του άλλου δολοφόνου της κόρης μας. Ότι δηλαδή και οι δύο ήταν στον κόσμο τους και ήξεραν πολύ καλά να κάνουν ότι έκαναν στην Ελένη μας και ενδεχομένως έκαναν το ίδιο και σε άλλα κοριτσάκια" τόνισε.

"Έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα και από άλλα μέρη της Ελλάδας και μας έχουν πει για κορίτσια που έχουν υποστεί στο συγκεκριμένο νησί βιασμό ή απόπειρα, αλλά όμως αποδεικνύει αυτό ότι μια κοινωνία που βασίζεται στον τουρισμό, κι όχι μόνο η Ρόδος, είναι εν δυνάμει μια κοινωνία που εκτρέφει δυστυχώς κάποια τέτοια άτομα" ανέφερε.

"Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτά τα δύο άτομα, οι δολοφόνοι, δεν μιλώ για τους άλλους τρεις, δεν είχαν το μυαλό να εξαφανίσουν κάποια στοιχεία. Προφανώς, τις επόμενες ώρες της δολοφονίας της Ελένης μου και τις επόμενες τέσσερις ημέρες επικοινώνησαν με κάποιους γνώστες που ήξεραν τι να κάνουν και το έπραξαν" πρόσθεσε.

"Δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω η Ελένη μας. Η οργή είναι δεδομένη, από εκεί και πέρα δεν γυρίζει πίσω η κόρη μας" υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμετανόητος ο Ερντογάν...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμετανόητος ο Ερντογάν...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ