2019-03-29 09:20:19
Φωτογραφία για Λεωνίδας Μαράκης: «Στα γυρίσματα περνάμε καλά, έχουμε καταπληκτικό κλίμα»
Ο Λεωνίδας Μαράκης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ρόλο του αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς.

Φέτος, σε συναντάμε στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Τι αίσθηση σου έχει αφήσει;

«Είναι μία σειρά που υπογράφουν οι ίδιοι δημιουργοί με τον «Αστέρα Ραχούλας», ο Γιώργος Κρητικός και ο Μάκης Πιτταράς. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να είμαι στο «Πέτα τη φριτέζα», χάρηκα πολύ! Η αλήθεια είναι ότι στα γυρίσματα περνάμε καλά, έχουμε καταπληκτικό κλίμα, και την ίδια αίσθηση έχω και για τον κόσμο, ο οποίος δείχνει να μας έχει αγαπήσει!»

Περίμενες ότι η σειρά θα αγαπηθεί δεδομένου ίου ανταγωνισμού;

«Όταν είχα διαβάσει το σενάριο και τους χαρακτήρες, μου άρεσαν πάρα πολύ. Πίστευα ότι έχει τις προοπτικές να αγαπηθεί πολύ, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Σίγουρα, δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία. Μπορεί να έχεις ένα πολύ καλό σενάριο καινά πάει στράφι, αλλά η επιτυχία είναι συνιστώσα πολλών παραγόντων»


Με τον Σωκράτη είστε κοντά σαν χαρακτήρες; «Έλαβα ένα μήνυμα στο facebook από μία κοπέλα η οποία με ρώτησε: «Πες μου, σε παρακαλώ, ότι έχεις, έστω και λίγη, από την καλοσύνη του Σωκράτη». Ο Σωκράτης είναι ο... άγιος άνθρωπος. Έχουμε κάποια κοινά στοιχεία, όπως ότι έχω ευαισθησίες ως άνθρωπος, όχι τόσες όσες ο Σωκράτης, και μία άμυνα στη ζωή για τις δικές μου ανασφάλειες. Το πιο έντονο στοιχείο, όμως, είναι ότι αγωνίζομαι κι εγώ για το καλό της ομάδας»

Ο Σωκράτης γιατί δεν έχει δημιουργήσει κάποια άμυνα; «Ο Σωκράτης μεγάλωσε ανασφαλής, σε ένα χωριό, έχοντας ένα κινητικό πρόβλημα, μία παραπληγία, εξαιτίας της οποίας έπεσε θύμα μπούλινγκ στα παιδικά του χρόνια. Μάλιστα, ο Ισχύει. Κι αυτό συμβαίνει γιατί η ίδια η Φωτεινή τον έχει βάλει σ' αυτή τη διαδικασία, να γίνει πιο θαρραλέος! Το σίγουρο είναι ότι ο Σωκράτης αγαπάει αληθινά τη Φωτεινή και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει», λέει ο ίδιος στο Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ασταμάτητοι»...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ασταμάτητοι»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ