2019-04-02 01:05:09
Φωτογραφία για Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Έλαβε κλήσεις από γονείς φοιτητριών που έπεσαν θύματα βιασμού στη Ρόδο - ΒΙΝΤΕΟ
Νέα έκκληση απευθύνει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για να σπάσουν τη σιωπή τους όσοι γνωρίζουν για τους βιασμούς κοριτσιών στη Ρόδο αλλά και τα ίδια τα θύματα.

"Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει, τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα..." ανέφερε ο Γιάννης Τοπαλούδης σοκάροντας με τις αποκαλύψεις που έρχονται μετά τη μήνυση που υπέβαλε 32χρονη γυναίκα από τη Ρόδο η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν 3 άνδρες από το νησί. Ο κ. Τοπαλούδης αποκαλύπτει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που όπως του είπαν άγνωστοι είχαν βιάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

"Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα. Πήραν τηλέφωνο σε εμάς, τώρα από εκεί και μετά, πρέπει να πάνε να γίνουν καταγγελίες" πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.


Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβιασμός κοριτσιών μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν είναι μια γνωστή αλλά κρυφή ιστορία. Στο νησί είναι δημοφιλής κλειστή μυστική ομάδα στο facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχονται τα Prix Galien Greece 2019
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχονται τα Prix Galien Greece 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ