2019-04-03 11:32:32
Φωτογραφία για Μαφία των φυλακών: «Μπουμ μπουμ στο λαιμό» - Οι διάλογοι για δολοφονίες, απόδραση και... αγάπη
Σοκ προκαλούν οι διάλογοι που είχε ο εγκέφαλος της «Μαφίας των φυλακών« με την

προφυλακισμένη για την υπόθεση δικηγόρο μέχρι και για οργάνωση δολοφονίας μέσα σε δικαστήριο με στόχο τον Μάκη Βορίδη και τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο Energa Power, Αριστείδη Φλώρο.

Σε άλλους διαλόγους που έχουν καταγραφεί, ο Αλβανός κακοποιός μιλά με την δικηγόρο για σχέδιο απόδρασης αλλά και για την... πιο στενή σχέση που φέρεται να είχαν αναπτύξει.

Ο κοριός έχει καταγράψει μέχρι και τραγουδάκια που... υμνούσαν τον έρωτα και την αγάπη. Σύμφωνα με όσα έλεγαν μεταξύ τους, σκοπός τους ήταν να γίνουν ζευγάρι εκτός φυλακής και να στήσουν τη ζωή τους. Η δικηγόρος φέρεται να είπε στον αρχηγό ότι εκείνος δεν θα είναι απαραίτητο να δουλεύει, καθώς η δουλειά της αποδίδει αρκετά.

Το σχέδιο δολοφονίας

Ο Αλβανός κακοποιός σε έναν από τους καταγεγραμμένους διαλόγους και αφού έχει ζητήσει δύο στυλό ώστε μέσα σε αυτά να περάσει αυτοσχέδιες λάμες στην δικαστική αίθουσα προκειμένου να επιτεθεί «στο λαιμό» στον Μάκη Βορίδη και τον Αριστείδη Φλώρο, μιλά με τον υπαρχηγό της «Μαφίας των φυλακών».


Ο διάλογος όπως τον μεταφέρει ο Ελεύθερος Τύπος έχει ως εξής:

Αρχηγός μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.

Υπαρχηγός: Ναι.

Αρχηγός μαφίας: Είσαι εντάξει;

Υπαρχηγός: Ναι.

Οι πληροφορίες για απόδραση

Δύο ημέρες πριν από τη δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Αλβανός «εγκέφαλος» της μαφίας μιλά με την δικηγόρο για τη… διαρρύθμιση της δικαστικής αίθουσας:

Δικηγόρος: Να εδώ, εδώ στο δικαστήριο είμαι.

Αρχηγός μαφίας: Εχει ΜΑΤ;

Δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εν τω μεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ενα σπιτάκι είναι, μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, μια από τις οποίες έχουν και τον Φλώρο… (γέλια), θέλεις να τρυπήσουν τον τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

Αρχηγός μαφίας: Την έξοδο Δικηγόρος: Ολο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά, που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…

Διάλογος-μυστήριο με τον προφυλακισμένο δικηγόρο

Ο υπερκοριός έχει καταγράψει και διαλόγους που φέρεται να έχουν γίνει στις 25 Ιανουαρίου και οι οποίες μοιάζει να αποτυπώνουν οικονομική συναλλαγή και δικονομική καθοδήγηση, παρότι ο δικηγόρος - που έχει, επίσης, προφυλακιστεί για την υπόθεση - υποστηρίζει ότι αυτές έγιναν υπό το κράτος φόβου και απειλών:

Αρχηγός μαφίας: Ελα αγόρι μου, τι κάνεις; Καλημέρα.

Δικηγόρος: Καλημέρα. Καλά, εσύ;

Αρχηγός μαφίας: Εγώ τι να σου πω, εγώ είμαι σκατά. Εσύ τι κάνεις πώς πας;

Δικηγόρος:Γιατί, τι γίνεται; Τι έγινε;

Αρχηγός μαφίας: Τι να γίνει, κύριε Γιώργο, μου έκαναν μπαμπεσιά προχθές.

Δικηγόρος: Δηλαδή;

Αρχηγός μαφίας: Δηλαδή με…. Με αυτόν τον άνθρωπο που σου έστειλα εκεί.

Δικηγόρος: Ναι.

Αρχηγός μαφίας: Αυτόν το μεγάλο ηλικία, μου πήρε αυτά που μου έδωσες εσύ και μου εξαφανίστηκε. Αυτό μου έκανε και σε πήρα μόνο να σου πω ότι πήγα στο διάολο. Αυτό πήρα να σου μόνο, τίποτα άλλο.

Δικηγόρος: Καλά, δώσε μου δύο μέρες.

Αρχηγός μαφίας: Εσύ ευχαριστώ με τι μου έκανες, απλά με πήρε στο λαιμό ο πατσαβούρα. Ο απατεώνας μου πήρε αυτά και με άφησε έτσι, νέκρα.

Δικηγόρος: Κοίταξε, πάρε με τη Δευτέρα μήπως μπορέσουμε να μαζέψουμε μερικά. Τρέχουμε να μαζέψουμε κανένα φράγκο γιατί δεν δίνει κανείς. Εχουνε βάλει καβούρια στις τσέπες. Δεν έχει ο κόσμος. Τι να σου πω.

Αρχηγός μαφίας: Και μπαμπάς μου να ήσουν και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε, που κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω.

Σε άλλο διάλογο καταγράφεται μία άλλη συναλλαγή:

Αρχηγός μαφίας: Πότε… εσύ πότε βλέπει να, να είσαι (ακατάληπτη λέξη), να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κάνα φράγκο.

Δικηγόρος: Την Τρίτη, Τετάρτη.

Αρχηγός μαφίας: Τρίτη, Τετάρτη, ε;

Δικηγόρος: Ναι.

Αρχηγός μαφίας: Γιώργο μου, με έκθεσε και τώρα σκέφτομαι να βάλω το άλλο παιδί που θυμάσαι που του έστειλες λεφτά…

Δικηγόρος: Ναι.

Αρχηγός μαφίας: Γιατί τότε του είπα εγώ του Λαέρτ που έχεις εσύ τα στοιχεία, του είπα του Λαέρτ ότι αυτά τα λεφτά είναι του Γιώργου, που πληρώσαμε για το δικηγόρο 700 ευρώ αν θυμάσαι;

Δικηγόρος: Ναι.

Αρχηγός μαφίας: Που έστειλες και άλλα 300 νομίζω ήτανε, τα έχω γραμμένα αλλού που είχες στείλει για τον Λαέρτ κάτω Αλβανία.

Δικηγόρος: Ναι, ναι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ