2019-04-03 18:39:12
Φωτογραφία για ΝΔ: Η Δικαιοσύνη μίλησε...
...για τον διορισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, με αφορμή την καταδίκη του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Ρόζενμπεργκ από την...

Ελληνική Δικαιοσύνη, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η Δικαιοσύνη μίλησε και δικαίωσε την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να καταγγείλει στη Βουλή την κακοδιοίκηση που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, με ερώτηση που καταθέσαμε στο ελληνικό κοινοβούλιο προς την ηγεσία των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, είχαμε φέρει το θέμα της παραδιοίκησης στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Με αφορμή συγκεκριμένες καταγγελίες που είχαμε στη διάθεσή μας, ζητούσαμε τότε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τη δράση προσώπου στο περιβάλλον του κ. Ρόζενμπεργκ. Δράση η οποία κινείτο πέρα και πάνω από κάθε όριο νομιμότητας. 


Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Δικαιοσύνη με πρωτόδικη απόφαση της καταδίκασε σε έναν χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Ρόζενμπεργκ και τον εν λόγω άτυπο συνεργάτη του, που παρ' ότι δεν είχε εργασιακή σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ασκούσε ουσιαστικά διοίκηση.

Η καταδικαστική απόφαση αποτελεί δικαίωση για το σωματείο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την παραδιοίκηση που εγκαθίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη απάντηση στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που θεωρεί το ΚΕΕΛΠΝΟ τσιφλίκι της».
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ