2019-04-05 16:21:13
Φωτογραφία για ΠΟΑΣΥ: Τέλος στον φαρισαϊσμό και στην υποκρισία του πολιτικού συστήματος
Ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ, ύστερα από τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα στα Εξάρχεια: Η χθεσινή απροκάλυπτη απόπειρα δολοφονίας εναντίον των συναδέλφων μας του Λιμενικού Σώματος που

επιχείρησαν να ολοκληρώσουν στα Εξάρχεια, με συλλήψεις των δραστών, την έρευνα που διενεργούσαν για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών, ήρθε να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά την ορθότητα όλων των πρωτοβουλιών της Ομοσπονδίας μας που στόχευαν και στοχεύουν στην αφύπνιση της πολιτείας και στη λήψη δραστικών μέτρων για την κατάργηση του άβατου στο κέντρο της Αθήνας και την εξουδετέρωση κάθε μορφής ανομίας και προσβολής του κράτους δικαίου.

Παράλληλα, το χθεσινό ως άνω εγκληματικό περιστατικό, ανέδειξε σε όλο του το μεγαλείο το φαρισαϊσμό και τηνυποκρισία ενός φαύλου και σαθρού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας, το οποίο δήθεν χρόνια τώρα μένει με το στόμα ανοιχτό, κάθε φόρα που έχουμε ρίψη μολότωφ, καταστροφές περιουσιών, κάψιμο απλών αστυνομικών, κ.α.


Και τώρα τι; Εμβρόντητοι καταδικάζουν το αιματηρό αυτό γεγονός σε βάρος συναδέλφων μας του Λιμενικού Σώματος,νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν τους πάντες!

Θα απαιτούνταν χιλιάδες σελίδων και ατελείωτες ώρες βιντεοσκοπημένου υλικού αν αποτολμούσαμε να παραθέσουμε τις καταγγελίες και τις εκκλήσεις μας προς τις κυβερνήσεις, τα πολιτικά κόμματα και άλλους κοινωνικούς φορείς για αυτό το όνειδος των Εξαρχείων, όπως αυτό διαμορφώθηκε με την ανοχή πολλών, τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνοντας μιας ιδιότυπης ασυλίας που αγγίζει πλέον τα όρια του σκανδάλου και των ποινικών ευθυνών.

Θυμίζουμε επιγραμματικά μόνο την πρωτοβουλία που είχαμε αναλάβει για την πραγματοποίηση ανοικτής δημόσιας συζήτησης για το άβατο στην Πλατεία Εξαρχείων το 2017 και τον πανικό που κατέλαβε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην κυβέρνηση και όχι μόνο, με αποτέλεσμα την απαγόρευσή της και μάλιστα με μια προσπάθεια ενοχοποίησης της Ομοσπονδίας μας, ωσάν το άβατο και τις εγκληματικές πράξεις που διαδραματίζονται εντός αυτού να τις υποκινούσαν και να τις διενεργούσαν οι …αστυνομικοί! Αντί δηλαδή, η πολιτεία να επικροτήσει την καλή διάθεση της Ομοσπονδίας να συμβάλλει στην ανάδειξη του προβλήματος και στην αναζήτηση λύσεων, βρέθηκε κατηγορούμενη επειδή τόλμησε να καταστήσει σαφή τα όρια των ευθυνών όλων των αρμοδίων.

Αλήθεια, μετά και τα χθεσινά, τι έχετε να πείτε; Πέσατε πάλι από τα …σύννεφα ή μήπως είναι καιρός να σταματήσετε τα «παραμύθια» και να αναλάβετε πρωτοβουλίες πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα;

Όλοι ξέρουμε ότι άπαντες προσπαθούν, με ένα άνευ προηγουμένου θράσος, να εκμεταλλευτούν το αίμα των ανθρώπων της τάξης και της προστασίας του πολίτη, λέγοντας ότι καταδικάζουν τις επιθέσεις εναντίον μας. Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι κάνεις δεν τους πιστεύει, κανείς δεν περιμένει τίποτε από αυτούς και απλά και μόνο είναι για άλλη μία φορά ψεύτες και υποκριτές.

Αν δεν το πράξετε, το κρίμα στο λαιμό σας!!

Εμείς τιμούμε τον όρκο και την αφοσίωση που έχουμε στον Ελληνικό Λαό σε αντίθεση με εκείνους που οι όρκοι τιμής είναι ψιλά γράμματα!!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ