2019-04-05 21:42:57
Φωτογραφία για Βαρουφάκης: Οι δημοσκοπήσεις είναι σαν τα λουκάνικα...
Μπάχαλο γενικώς στο "ΒrainStorming", ανάλογο της ιδιοσυγκρασίας του Γιάνη... 

Η ερώτηση ήταν, "πώς βλέπετε το 1% που σας δίνουν οι δημοσκοπήσεις". Κι η απάντηση, "οι δημοσκοπήσεις είναι σαν τα λουκάνικα. Αν ξέρεις πως φτιάχνονται, δεν τα πλησιάζεις".

Ο Κουβαράς ("Brainstorming", ACTION 24), του είπε, "ναι, αλλά τα λουκάνικα τα τρώνε εκείνοι που κερδίζουν. Οι άλλοι που χάνουν, ούτε που τα πλησιάζουν".

 Ο γραμματέας του "Μέρα 25", δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους παρουσιαστές της εκπομπής, Σταμάτη Ζαχαρό και Γιώργο Πιέρρο, αλλά και από τους δημοσιογράφους, Νίκο Φιλιππίδη και Γιάννη Αγουρίδη.

 Δεν του άρεσαν οι περισσότερες και πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους, αναιδείς", "είστε εκτός τόπου και χρόνου", "αν ήσασταν φοιτητές μου θα σας έκοβα", "η αναίδεια σας έχει χτυπήσει κόκκινο". 

Κι όλα αυτά γιατί δυσκολευόταν να απαντήσει, με πειστικά επιχειρήματα, για την τεράστια ευθύνη που είχε για το κλείσιμο των τραπεζών, για τα επεισόδια με τον Σόιμπλε και τους άλλους "συναδέλφους" του στο Eurogroup. 

Παρεξηγήθηκε, επίσης, οταν ο Κουβαράς του είπε, πως, η επικοινωνία του "Μερα 25", έχει πολύ life style. Και αντέδρασε, λέγοντας, "θέλετε να με θίξετε. Αν μου κάνετε σοβαρές ερωτήσεις είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω".

Μπάχαλο γενικώς, ανάλογο της ιδιοσυγκρασίας του Γιάνη... 
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ