2019-04-06 13:27:42
Φωτογραφία για Σε όμορφη ατμόσφαιρα και με άφθονο κέφι ο χορός των εν Αθήναις ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ | ΦΩΤΟ
           Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου 2019, ο χορός του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων στην οικογενειακή ταβέρνα "ο Καπετάνιος" στα Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα.

           Στη γιορτινή ατμόσφαιρα η πρόεδρος του συλλόγου κα Σταματία Κυρίκου– Καραούλη καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και αμέσως μετά το πρόγραμμα άνοιξε η μεγάλη παραδοσική τραγουδίστρια Βαγγελιώ Χρηστιά με κλαρίνο τον Πάνο Πλαστήρα..  

       Με τη ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια το κέφι ανέβηκε στα ύψη κι όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν κι απόλαυσαν ενα ομορφο βράδυ.

       Την εκδηλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι εξής: ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, η Δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Σερεπίσιου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη,  ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεραμίδας Λάμπρος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ» Χρυσόστομος Πατούλας, η πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Γωγώ Μακρυγιάννη, απο το σύλλογο Μαχαιριωτών η Αθηνά Μπούρχα, ο Βασίλης Μπουρνάζος και ο Τάκης Κοθρούλας απο το Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ, κ.α. 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ