2019-04-06 19:08:18
Φωτογραφία για Live σε λίγο από το Γαλάτσι...
Ζωντανά θα μεταδοθεί η Πανελλαδική Συνάντηση για τη «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΦΩΤΟ...

Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου αναμένεται σε λίγο η Πανελλαδική Συνάντηση για τη «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η συνάντηση στην οποία θα απευθύνει κεντρική ομιλία ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταδοθεί live ΕΔΩ

Στην ομιλία του ο πρωθπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη συγκρότησης προοδευτικού μετώπου απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά και τον εθνικισμό. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα συναντήσεις με πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς, μεταξύ άλλων και με τον Στέφανο Τζουμάκα, καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να συμπορευτούν σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και εκπρόσωποι από κινήσεις και συλλογικότητες, όπως η Γέφυρα, ο Κόσμος και το Πράττω, ο πρόεδρος του οποίου Νίκος Κοτζιάς δήλωσε πως «θα ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή ή επιταγή επ’ αόριστον».

«Σήμερα ξεκινά η συμπόρευση για μια ευρεία κοινωνική και προοδευτική συμμαχία», τόνισε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή συναντήσεις που είχεμε τον Στέφανο Τζουμάκα, καθώς επίσης και με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Κώστα Παϊπουτλίδη και Θάνο Μωραΐτη.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες φωτογραφίες των δύο συναντήσεων.

Σήμερα ξεκινά η συμπόρευση για μια ευρεία κοινωνική και προοδευτική συμμαχία. Συνάντηση με τον Στέφανο Τζουμάκα, τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Κώστα Παϊπουτλίδη και τον Θάνο Μωραΐτη. pic.twitter.com/5Nnxx8RKEt

— Alexis Tsipras (@atsipras) April 6, 2019

πηγή: left.gr & ert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ