2019-04-07 17:04:11
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η αναταραχή στη ΔΗΜΑΡ...
...για τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ στελεχών της ΔΗΜΑΡ, που διαφωνούν στη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις...

ευρωπαϊκές και όσο και στις εθνικές εκλογές, και της πλειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής της, η οποία έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μετά τις χθεσινές παραιτήσεις πέντε μελών του κόμματος -Νίκου Τσούκαλη, Θωμά Ψύρρα, Γεράσιμου Γεωργάτου, Χρήστου Γκαρμπούνη και Στέλιου Παναγούτσου, και τη διάψευση από τη ΔΗΜΑΡ, που έκανε λόγο για fake news, ακολούθησε νέα ανακοίνωση 28 μελών της ΚΕ.

Σε αυτή σημειώνεται ότι επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες και οι προειδοποιήσεις «για τη διολίσθηση της ΔΗΜΑΡ προς τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «ακυρώνεται το εγχείρημα που ξεκινήσαμε το 2015 για τη διαμόρφωση ενός Σοσιαλδημοκρατικού φορέα όπως αποφασίσαμε στην Πανελλαδική μας Συνδιάσκεψη».

Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

«Είναι θλιβερό και πρωτοφανές στην πολιτική ζωή της χώρας οργανωμένα μέλη και στελέχη άλλου κόμματος (ΚΙΝΑΛ) να επιχειρούν απροκάλυπτη παρέμβαση στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες και τις πολιτικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ», αναφέρεται σε απάντηση του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ και σημειώνεται: «Τα ανυπόστατα επιχειρήματα τους μέσω διαρροών έχουν ήδη απαντηθεί. Επαναλαμβάνουμε: το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ