2019-04-07 17:28:48
Φωτογραφία για Θεοχάρης Ιωαννίδης: Δεν αισθάνθηκα ποτέ καλά στο «Just the 2 of us»
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Πώς αντέδρασες όταν σου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 να επιστρέψεις στην τηλεόραση με τον ρόλο ενός κακού, ξέροντας ότι θα γίνει αντιπαθής στον τηλεοπτικό κοινό;

Οι κακοί ρόλοι δεν γίνονται αντιπαθητικοί αν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρεται έτσι. Οταν μου πρότειναν έναν τέτοιο ρόλο, ήμουν πάντα σε συνεννόηση με τον σεναριογράφο, γιατί ήθελα να ξέρω την αιτία που αντιδρά με τέτοιον τρόπο. Αυτό έκανα και τώρα. Και μπορεί να μην με συμπαθήσουν, αλλά πιστεύω ότι θα με δικαιολογήσουν. Και νομίζω ότι αυτό που βγάζω περισσότερο είναι συμπόνια. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Κανένας δεν γεννήθηκε κακός. Τις ελάχιστες φορές που φέρθηκα σκληρά το έκανα γιατί ήμουν πληγωμένος.

Ο ήρωας που υποδύεσαι παρακολουθεί όλους τους υπόλοιπους. Εχει τύχει να παρακολουθήσεις ποτέ σύντροφό σου;


Στις πρώτες μου σχέσεις έχω παρακολουθήσει, πιστεύω όπως όλοι μας. Μου άρεσε να ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα, να δω τι συνέβη. Αλλά στην ενήλικη ζωή μου ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά μου με κρατούσαν πίσω. Στα 34 μου, αν και μπορώ να κατανοήσω και να δικαιολογήσω τα πάντα, θα μου φαινόταν αδιανόητο να παρακολουθήσω σύντροφό μου.

Υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες που έλεγαν ότι με τον Ανδρέα Γεωργίου είχατε τσακωθεί;

Δεν απαντάω ποτέ σε αυτά που γράφονται ή ακούγονται.

Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι δεν θα έκανες καθημερινή σειρά. Τι άλλαξε;

Είδες γιατί δεν είναι ωραίο να δηλώνεις πράγματα που μετά μπορεί να αναιρέσεις; Οταν το είχα πει αυτό, ήμουν πολύ μικρός. Και η αλήθεια είναι ότι οι καθημερινές σειρές το 2019 δεν έχουν καμία σχέση με τις σαπουνόπερες που βλέπαμε τη δεκαετία του ’90. Εγώ τον καλύτερό μου ρόλο τον έπαιξα στο «Μπρούσκο». Και θεωρώ ότι το «Μπρούσκο» και τώρα η «Επιστροφή» σε επίπεδο παραγωγής είναι πολύ ανώτερα από πολλά εβδομαδιαία σίριαλ. Χώρια που ο κόσμος πια έχει ξεφύγει από τη λογική τού να βλέπει ένα σίριαλ που παίζεται μια φορά την εβδομάδα. Οταν έχει μάθει να κατεβάζει έναν ολόκληρο κύκλο ενός σίριαλ από το διαδίκτυο, δεν μπορεί να περιμένει πια να έρθει η επόμενη εβδομάδα για να δει το νέο επεισόδιο.

Είναι αλήθεια ότι σου είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχεις στο «Survivor»;

Ναι, μου έγινε πρόταση για να πάω στο «Survivor», αλλά απάντησα αρνητικά. Δεν νομίζω ότι είχα να προσφέρω κάτι σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που δεν θα είχα πρόβλημα με τα αγωνίσματα ούτε θα με ενοχλούσε η πείνα. Αλλά δεν μπορώ να πάω κάπου και να κάνω τον εαυτό μου. Οσες φορές προσπάθησα να το κάνω είχε παταγώδη αποτυχία.

Φαντάζομαι ότι ούτε στο «Just the two of us» θα αισθάνθηκες καλά.

Οχι βέβαια. Δεν αισθάνθηκα ποτέ καλά στο «Just the 2 of us». Ντρέπομαι να είμαι ο εαυτός μου. Θέλει να έχεις ένα ωραίο θράσος και μια πυγμή για να μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου κι εγώ δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία. Θέλω να υπάρχει σενάριο για να μπορώ να λειτουργήσω. Σε κανένα ριάλιτι σόου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου. Ειδικά τώρα που έχουν ασπρίσει και τα μαλλιά μου, δεν θέλω να με δω σε κάτι που δεν θα ήμουν καλός.

Γιατί το λες αυτό;

Διότι αυτά πάνε μαζί με την ψυχοσύνθεσή μου. Νιώθω ότι είμαι ένας εξηντάρης παγιδευμένος σε σώμα 24χρονου (γελάει).

Γιατί δεν βάφεις πια τα μαλλιά σου;

Μα και όταν τα έβαψα, το έκανα για να εξυπηρετήσω τις ανάγκες ενός ρόλου. Για έναν ρόλο θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Εδώ όταν έπαιζα στο «Τρίτο στεφάνι» στο θέατρο, έβγαινα γυμνός. Αν με βάλεις πίσω από έναν ρόλο, μπορεί να βγει το τέρας από μέσα μου (γελάει). Δεν βλέπω τίποτα μπροστά μου ως εμπόδιο.

Ενας άνθρωπος που βρίσκεται τη μια χρονιά στην Αμερική και την άλλη στην Ελλάδα μπορεί να έχει σχέση;

Πώς δεν μπορεί; Αν θέλεις να έχεις σχέση, μπορείς να το κάνεις κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

Αν έπρεπε να ενημερώσω το status μου στο facebook, θα έγραφα «it’s complicated».

Είναι αλήθεια ότι έχεις κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας;

Ναι αμέ! Ημουν πιτσιρικάς τότε. Πήρα την απόφαση να παντρευτώ μέσα σε μια μέρα. Ολα στη ζωή μου ήταν απόφαση της μιας μέρας.

Ποιο είναι το πιο παρορμητικό που έχεις κάνει όταν ήσουν ερωτευμένος;

Εχω αλλάξει χώρα για χάρη ενός έρωτα. Πήρα την απόφαση μέσα σε δύο μέρες να πάω και να εγκατασταθώ από την Ελλάδα στην Αγγλία γιατί ακολούθησα την καρδιά μου. Αλλά δεν μετανιώνω καθόλου γι’ αυτές τις αποφάσεις που πήρα σε μια στιγμή. Τα πιο ακραία πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά που με έχουν ορίσει ως άνθρωπο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ