2019-04-07 17:30:41
Φωτογραφία για Κοινωνική κατοικία για νέα ζευγάρια Αθηναίων...
...υπόσχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάσος Ηλιόπουλος Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, επανέλαβε την θέση του για παροχή κοινωνικής κατοικίας, από το κτιριακό απόθεμα του Δήμου, σε νέα ζευγάρια Αθηναίων, ως ...

απάντηση στην αύξηση ενοικίων και τη βραχυχρόνια μίσθωση. 

«Οι συνομήλικοί μου δεν είναι πειραματόζωα. Είναι η γενιά που έχει τις ικανότητες και την επάρκεια να δημιουργήσει μία πόλη από την αρχή. Και η πόλη πρέπει να τους παρέχει χώρο και δυνατότητες κρατώντας τους στην πόλη. Μία πρόταση για αυτό; Κοινωνική κατοικία για νέα ζευγάρια Αθηναίων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε επίσης τη δέσμευσή του για δημιουργία σύγχρονης δημοτικής συγκοινωνίας και τόνισε πως «σαν ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η Αθήνα οφείλει να έχει ουσιαστική και δομημένη δημοτική συγκοινωνία, άμεσα συνδεδεμένη με τα μέσα σταθερής τροχιάς, τον ηλεκτρικό και το μετρό. Θα συμβάλει στην «επικοινωνία» διαφορετικών γειτονιών. Παράλληλα, προτείνουμε την λειτουργία του μετρό σε 24ωρη βάση τα σαββατοκύριακα. Αυτό δεν είναι κάτι απαγορευτικό, καθώς και νέες θέσεις προκηρύσσονται, αλλά σίγουρα, για τις συγκεκριμένες μέρες είναι το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης.»


Τέλος μίλησε και για τη «σκόνη» που σηκώθηκε όταν τάχθηκε υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. «Είπα ότι θα είμαι χαρούμενος να τελέσω τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Αθήνα και έπεσαν κάποιοι να με φάνε. Ειλικρινά, καμία «συμμαχία» με τους ομοφοβικούς και τους σεξιστές. Το να υπερασπίζεσαι τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση το 2019».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ