2019-04-08 18:28:13
Φωτογραφία για Macotakara: Η Apple θα κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone φέτος
Σήμερα, η ιαπωνική πύλη του Macotakara έκανε αρκετές δηλώσεις για το πως θα είναι το iPhone του 2019.  

Αναφερόμενη στις αξιόπιστες πηγές στις κινεζικές αλυσίδες εφοδιασμού, η πύλη σημειώνει ότι, εκτός από τους διαδόχους XR και XS, η Apple θα ξεκινήσει δύο νέα μοντέλα iPhone με οθόνες OLED 6,1 ιντσών και 6,5 ιντσών και τρεις κάμερες.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple θα αυξήσει το πάχος του σώματος αυτών των δύο μοντέλων του iPhone το 2019 για να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη μονάδα κάμερας με τρεις φακούς.

Σύμφωνα με τον Macotakara, το κύριο μέρος του μοντέλου των 6,1 ιντσών με οθόνη OLED θα είναι περίπου 0,15 mm παχύτερο από το iPhone XS, αλλά η προεξοχή της φωτογραφικής μηχανής θα είναι 0,5 mm μικρότερη. Επίσης σε αυτό το μοντέλο, τα πλαίσια θα είναι πιο λεπτά από το iPhone XR.

Στο μοντέλο των 6,5 ιντσών, η θήκη θα γίνει παχύτερη κατά 0,4 mm και η προεξοχή της φωτογραφικής μηχανής θα είναι μικρότερη κατά 0,25 mm.


Η Macotakara ισχυρίζεται ότι αυτά τα δύο νέα μοντέλα θα λάβουν υποστήριξη για αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση και θα έρθουν επίσης με έναν φορτιστή 18 watt Apple και ένα καλώδιο USB-C Lightning.

"Μία άλλη πηγή έδειξε ότι όλα τα iPhones του 2019 θα λάβουν μια τριπλή κάμερα, αλλά και αλλαγές στον σχεδιασμό, όπως το πίσω πάνελ από γυαλί, όπου θα επηρεάσουν μόνο τα μοντέλα iPhone XI και iPhone XI Max", αναφέρει τα Onleaks.

Πιθανόν, αυτά τα δύο μοντέλα με οθόνες OLED συζητήθηκαν στην έκθεση του Macotakara.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ