2019-04-09 20:23:44
Φωτογραφία για «Σφαγή» Ρήγα – Καμμένου: «Βρίζεις και προσβάλλεις» – «Είσαι κομματικός κομισάριος»
Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον αναπληρωτή ΥΕΘΑ, Παναγιώτη Ρήγα. Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο

Open όπου μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει πως «γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο», εκφράζοντας την άποψη ότι ο κ. Αποστολάκης έχει υποσκελιστεί από τον κ. Ρήγα για το οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ»!

Ο κ. Καμμένος έστρεψε τα βέλη του και στον Αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι «δεν έκαναν αρχηγό τον κ.Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα. Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν «ανεξαρτήτως θρησκειών», ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».

Η απάντηση του Παναγιώτη Ρήγα

Την πλήρη εμπιστοσύνη του και την αμέριστη υποστήριξή του στη στρατιωτική ηγεσία «απέναντι σε οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση, που αντικειμενικά συνιστά απόπειρα υπονόμευσης του ίδιου του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων», εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.


«Oι προσπάθειες του κ. Καμμένου να ανοίξει ένα διάλογο μέσω ύβρεων, προσβολών και ανυπόστατων ισχυρισμών, μετατρέποντας μάλιστα τον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας σε αναλώσιμο μικροκομματικά, δεν πρόκειται να παρασύρουν κανέναν», σχολίασε περαιτέρω ο κ. Ρήγας.

«Ανταπάντηση» από Καμμένο

«Μεγαλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για κομματικό κομισάριο που υποσκελίζει την ιεραρχία του ΥΕΘΑ όπως το πρωί ανέφερα στο OPEN είναι ότι «εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας» απαντά ο ίδιος ο κ. Ρήγας αγνοώντας τον Υπουργό», ανταπάντησε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για κομματικό κομισάριο που υποσκελίζει την ιεραρχία του ΥΕΘΑ όπως το πρωί ανέφερα στο OPEN είναι ότι «εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας» απαντά ο ίδιος ο κ. Ρήγας αγνοώντας τον Υπουργό. Χαίρομαι που βρήκε χρόνο παρά τα 1232 «αιτήματα» της σειράς..

21

1:51 μ.μ. - 9 Απρ 2019
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ