2019-04-09 22:06:33
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Μεταμορφώνει τις φθηνές περσίδες σε υπέροχες κουρτίνες και αλλάζει εντελώς το χώρο!

Τα παράθυρα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διακόσμησης του σπιτιού μας που πολλές φορές παραβλέπουμε. Όταν είναι ανοιχτά προσφέρουν όμορφη θέα που δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα.



Όσο όμορφα κι αν είναι, υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να είναι κλειστά ή καλυμμένα. Ένα όμορφο κάλυμμα παραθύρου είναι δύσκολο να βρεθεί. Οι φθηνές περσίδες αφήνουν το φως του ήλιου να διαχέεται στο δωμάτιο και εδώ είναι που η παρακάτω ιδέα από το Better Homes and Gardens θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να καλύψετε τις περσίδες σας με οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο υφάσματος θέλετε. Θα χρειαστείτε ύφασμα, μέτρο, μολύβι, κόλλα, ψαλίδι, σίδερο και μανταλάκια.

Πάρτε τις περσίδες, μετρήστε το ύψος και το πλάτος τους και κρατήστε όσες κρίνετε απαραίτητες. Προσέξτε ποια κορδόνια θα κόψετε, κάποια είναι απαραίτητα. Αφαιρέστε τις υπόλοιπες, απλώστε τες πάνω στο ύφασμα και σιδερώστε τις άκρες του για να φαίνεται καθαρά το στρίφωμα. Με την κόλλα κολλήστε τις άκρες του υφάσματος στις άκρες τις κάθε περσίδας και όχι παντού σε αυτές. Στερεώστε το ύφασμα με μανταλάκια μέχρι να κολλήσει καλά και σε λίγο διάστημα θα είναι έτοιμες για τοποθέτηση.



Δείτε βήμα – βήμα στο παρακάτω βίντεο πώς να φτιάξετε μόνοι σας το κάλυμμα για τα παράθυρα.

via



Let's block ads! (Why?)

Μεταμορφώνει τις φθηνές περσίδες σε υπέροχες κουρτίνες και αλλάζει εντελώς το χώρο! periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θα γίνει με το Νόμπελ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θα γίνει με το Νόμπελ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ