2019-04-09 22:17:36
Φωτογραφία για Τί ζήτησαν οι Αστυνομικοί Κορινθίας από την Κατερίνα Παπακώστα
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Κορίνθου: Την 04/04/2019 μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκε με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αικατερίνη, όπου της εκτέθηκαν λεπτομερώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α. Κορινθίας και ζητήθηκαν:

1. Ενίσχυση κατά τους θερινούς μήνες με προσωπικό, των Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Βέλου-Βόχας, καθώς και του Τ.Α. Κορίνθου, όπως έχει και κατά το παρελθόν συμβεί για τις δυο πρώτες Υπηρεσίες.

2. Άμεση έκδοσης διαταγής για ενίσχυση του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου, με προσωπικό ανά την επικράτεια που επιθυμούν να αποσπασθούν, έστω και με ίδιες δαπάνες.

3. Κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του έτους 2019, να ληφθεί μέριμνα για την ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, καθότι κατά τις τακτικές μεταθέσεις το πρόσημο θα είναι αρνητικό.


4. Την αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, καθότι επιλαμβάνεται σε όλα τα σοβαρά αδικήματα ανά τον Νομό Κορινθίας.

 Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και η Κα Υφυπουργός έδειξε θετική διάθεση προς επίλυση των θεμάτων που της θέσαμε.

Ειδικότερα, δεσμεύθηκε ότι τα παραπάνω αιτήματα, καθώς και τα προβλήματα που της εκτέθηκαν, θα τεθούν υπόψη της Φυσικής Ηγεσίας προς ικανοποίηση – επίλυση τους.

Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος αυτός με τη σειρά του αφουγκράστηκε Πέραν των ανωτέρω και στους δύο τονίστηκε το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην Κορινθία η οποία βρίσκεται στην 5 ιδίως με τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού των καταυλισμούς ανά τον Νομό μας Επιπρόσθετα, έγινε εκτεν Υπηρεσίες της Δ.Α. Κορινθίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ενώ χαιρετήσαμε τη δημιουργία του Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α περιπολιών, τονίζοντας όμως την αναγκαιότητα για να μη θίγονται τα εργασιακά δικαιώματα Ευελπιστούμε σύντομα οι υποσχέσεις της Πολιτικής και πράξη!!

Ο Αντιστράτηγος Κ ος ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ αφουγκράστηκε τα προβλήματα του Νομού μας. Πέραν των ανωτέρω και στους δύο τονίστηκε το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην Κορινθία η οποία βρίσκεται στην 5η θέση Πανελλαδικά, το οποίο συνεχώς αυξάνεται, με τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού των ROMA, οι οποίοι δημιουργούν νέους μας. Επιπρόσθετα, έγινε εκτενής συζήτηση για το πρόβλημα της καθαριότητας Υπηρεσίες της Δ.Α. Κορινθίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Κ ενώ χαιρετήσαμε τη δημιουργία του Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α και την επάνδρωση των εποχούμενων τονίζοντας όμως την αναγκαιότητα για ενίσχυση των Υπηρεσιών να μη θίγονται τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας.

Ευελπιστούμε σύντομα οι υποσχέσεις της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας να γίνουν πράξη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ