2019-04-09 22:41:55
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ: Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν! - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ: Κουτσομπολιά...
Δελτίο τύπου

Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν

        Νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή Επιχείρηση και στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσλήφθηκαν στα πλαίσια του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με διαδικασίες ΑΣΕΠ, είναι με το σπαθί τους και την αξία τους στις θέσεις προσφοράς που σήμερα βρίσκονται, δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν, είναι σημαντικοί συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής και συμπαραστάτες του κοινωνικού συνόλου, προσφέροντας σημαντικότατο έργο και σαν επόμενη δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα τους και σε όλους ανεξαιρέτως.          Όλα τα παραπάνω για εμάς είναι απλά τα αυτονόητα και δεν αποτελούν ούτε χάρη, ούτε ρουσφέτι, ούτε κάποιο είδος ευεργεσίας.

        Αιτία της σημερινής μας ανακοίνωσης είναι ότι γινόμαστε δέκτες κάποιων πολύ άσχημων πληροφοριών όσων αφορά τους εργαζόμενους στην Κοινωφελή (όχι στο Νομικό Πρόσωπο).


       Θα πούμε μόνο τα λίγα παρακάτω και προς το παρόν θα αναμείνουμε: Οι εργοδοσίες να παραιτηθούν από αυθαίρετα «δικαιώματα κτήσης». Η χειραγώγηση της ελεύθερης βούλησης και η τρομοκρατία να πάψουν. Με το ύψιστο δικαίωμα της εργασίας δεν πρέπει να παίζει κανείς.

***********************************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Προέδρου κοινωφελούς δήμου Ξηρομέρου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.

 Αστακός, 9-4-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Προς μεγάλη μου λύπη διάβασα σήμερα ένα επίσημο Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη.

      Λύπη γιατί ξεκίνησε με αθέμιτο τρόπο μια προσπάθεια κατακρεούργησης του έργου που έχει προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση τα χρόνια επί  θητείας μου (2014-2019), μέσω των προγραμμάτων της  και ειδικότερα με το πρόγραμμα Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, τα λεγόμενα ΚΔΑΠ και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο.

         Κουτσομπολιά, μια γνωστή τακτική καφενείου, του τύπου μου είπαν, κάπου άκουσα, ήρθε και μου’ πε κάποιος εργαζόμενος…. Προφανώς και οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί στην Κοινωφελή Επιχείρηση και συγκεκριμένα στα ΚΔΑΠ έχουν επιλεγεί αξιοκρατικά και με διαδικασία ΑΣΕΠ μιας και ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρμαχος της αξιοκρατίας και της εντιμότητας. 

        Να σημειωθεί ότι πριν 3 χρόνια τα ΚΔΑΠ ήρθαν στο Δήμο μας με ενέργειες, εμένα ως Προέδρου, των εξωτερικών συνεργατών της επιχείρησης, του ΔΣ και του Δήμου και φυσικά όλων όσων στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν τα ΚΔΑΠ.

        Ως προς το προσωπικό υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει άψογη συνεργασία γιατί και το έργο τους είναι αξιόλογο και  φυσικά θα ήταν τουλάχιστον γελοίο να τρομοκρατήσει κάποιος, πολλώ δε μάλλον ο Πρόεδρος μιας Κοινωφελής Επιχείρησης που την πήρε από το μηδέν και την έχει φθάσει στο ζενιθ της επιτυχίας της και συνεχίζουμε. 

          Η Κοινωφελής Επιχείρηση και οι εργαζόμενοι της, κύριοι της παράταξης Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα, δεν χρειάζεται σωτήρες, ούτε λαϊκά δικαστήρια, το έργο της αναμφισβήτητα φαίνεται προς τα έξω και θα συνεχίσει να φαίνεται, γιατί πολύ απλά μικρότητες σαν και αυτές που προσπαθείτε να περάσετε δεν θα σας περάσουν Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΞ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο ακόμη  στην Βουλή…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο ακόμη στην Βουλή…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ