2019-04-09 23:42:33
Φωτογραφία για Πopνoστάρ αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες…
Η Madison Missina φέρνει στην δημοσιότητα κάποια μυστικά της βιομηχανίας των εpωτικών

ταινιών μέσω της 18χρονης εμπειρίας που διαθέτει στον χώρο

Η Madison Missina ανήκει στην κατηγορία των βετεράνων στην βιομηχανία του πoρνo, καθώς μετράει 18 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στις εpωτικές ταινίες, δουλεύοντας παράλληλα και ως συνοδός κυριών.

Άρα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία στον χώρο, προκειμένου να μας αποκαλύψει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Κάτι που έκανε, παραχωρώντας συνέντευξη στο «News.Com» της Αυστραλίας, από την οποία κατάγεται Σε αυτό που στάθηκε περισσότερο, είναι πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα όπως νομίζουμε ότι είναι βλέποντας τις ταινίες και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα.

«Πριν από κάθε γύρισμα υπάρχει αρκετή συνεννόηση μεταξύ των πρωταγωνιστών, προκειμένου οι σκηνές να… γράψουν καλά στην κάμερα. Είναι πολύ δύσκολο το να τα καταφέρουμε και πολλές φορές επίπονο. Το χειρότερο σ#ξ που είχα ποτέ στην ζωή μου ήταν κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος.


Επειδή υπάρχουν κάμερες, ποτέ δεν κάνουμε σ#ξ σε φυσιολογικές θέσεις. Αρκετές φορές νιώθεις πoνo στην μήτρα ή στις ωoθήκες, ενώ υπάρχουν στιγμές που η κύστη σου είναι έτοιμη να… σκάσει.

Αρκετός κόσμος, σοκάρετε όταν μαθαίνει ότι πριν από κάθε γύρισμα τραβάμε φωτογραφίες, όχι για να χρησιμοποιηθούν, αλλά για να δούμε αν γράφουμε καλά στην κάμερα από συγκεκριμένες γωνίες. Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, δοκιμάζουμε το πως θα αλλάξουμε στάση, καθώς πρέπει να γίνει με ωραίο τρόπο. Για αυτό και θυμίζουμε… ακροβάτες.

Δεν μας αρέσει να έχουμε πολλά κοψίματα στην σκηνή. Ο μόνος λόγος για να το κάνουμε είναι επειδή ο άνδρας χάνει την στύση του. Κάτι που γίνεται αρκετά συχνά.

Το αστείο με τους άνδρας που κλείνουν ραντεβού μαζί μου, είναι ότι λένε πως θέλουν να είναι το ίδιο καλοί με τους παρτενέρ μου στις ταινίες. Δεν ξέρουν όμως ότι αυτοί έχουν πάρει βιάγκρα».
dokari.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ