2019-04-10 11:32:30
Φωτογραφία για ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΚΑ Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου ΡΙΒΙΟΥ: Ήμασταν το πρώτο σχολείο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που συμμετείχε στο Πρόγραμμα “Kids Save Lives”
             Πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση στην Πάτρα που είχε απολογιστικό χαρακτήρα με την εθελοντική οργάνωση kids save lives και την οργάνωση προνοσοκομειακής φροντίδας. Εκεί καλεσμένη ήταν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ριβίου Ξηρομέρου, εκπαιδευτικός κα Ελένη Μπίσκα. 

            Η κα Μπίσκα καλέστηκε γιατί το σχολείο του Ριβίου ήταν το πρώτο σχολείο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που ανέλαβε τέτοια καινοτομία και κλήθηκε να μιλήσει για την εμπειρία της όσον αφορά το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου.

        Η εκπαιδευτικός τόνισε την αναγκαιότητα πραγματοποίησης αυτού του σεμιναρίου όχι μόνο στα μεγάλα σχολεία αλλά και σε μικρά σχολεία αγροτικών και απομακρυσμένων περιοχών όπως είναι του Ριβίου, ακόμα και με 26 μαθητές ειδικά όταν ένα οργανωμένο νοσοκομείο βρίσκεται μακριά από αυτά και ο χρόνος έλευσης του ασθενοφόρου σε μία επείγουσα κατάσταση είναι μεγάλος.


ΒΙΝΤΕΟ: Η Δασκάλα κα Ελένη Μπίσκα μιλάει στη συνάντηση στην Πάτρα, με την εθελοντική οργάνωση kids save lives ...........................................          Στα μέσα Ιανουαρίου 2019 οι εθελοντές του Kids Save Lives επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο στο Ρίβιο, όπου και ενημέρωσαν τους μαθητές αλλά και τους γονείς πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών σε επείγουσες για την ζωή καταστάσεις...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ AXELOOS TV....

        -Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη Διευθύντρια κα Ελένη Μπίσκα και στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού σχολείου στο Ρίβιο, σε όλους τους συντελεστές αυτής της δράσης και κυρίως στους εθελοντές του οργανισμού kids save lives που επισκέφτηκαν το Ρίβιο και υπέδειξαν στους μαθητές και γονείς τον σωστό και αποτελεσματικό τρόπο εφαρμογής των σωτήριων αυτών δεξιοτήτων.
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ